reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Mieszkamy w domu rodzinnym mojego męża bo rodzice się wyprowadzili :) Ale wiecie, to dom w centrum, z podwóreczkiem dosłownie, przy głównej drodze.. W sumie dom a czujemy się jak w bloku xD za ściana słyszę sąsiadkę, zero prywatności. A nam się chce ciszy, spokoju, tarasu, zielonej trawki, darcia japy ile się chce 🤣
no to w sumie taki plus, że macie taką opcję wgl :D

reklama
Od rana w pracy siedzę i nadrabiam weekend 😄 udało się, skończyłam!!!!
Mi przypada testowanie na jutro, ale jakoś tego nie widzę mam okres dostać czwartek/piątek
i już się czuję, że nadchodzi….
W weekend sobie siknęłam, inaczej bym nie była sobą 🤣 oczywiście biel!

Wracając do postów wstecz to mój mąż jest fizjoterapeutą. Kocha mnie do szaleństwa, a ja jego! Miłość od pierwszego wejrzenia, od razu wiedziałam, że to TEN! Podzielamy wspólne pasje do sportu, wspólne wyjścia na siłownie to jest to! Ja też z wykształcenia jestem fizjoterapeutką, ale od lat pracuje w sklepie medycznym i bardzo to lubię 🙈

Zaraz szukam marcowego wątku i czekam na nowy cykl i nowe szanse 💁🏻‍♀️

Pozdrawiam wszystkie staraczki💪❤️

Mi przypada testowanie na jutro, ale jakoś tego nie widzę mam okres dostać czwartek/piątek

Wracając do postów wstecz to mój mąż jest fizjoterapeutą. Kocha mnie do szaleństwa, a ja jego! Miłość od pierwszego wejrzenia, od razu wiedziałam, że to TEN! Podzielamy wspólne pasje do sportu, wspólne wyjścia na siłownie to jest to! Ja też z wykształcenia jestem fizjoterapeutką, ale od lat pracuje w sklepie medycznym i bardzo to lubię 🙈

a co będziesz szukać.... Masz ;)

Dostałam skierowanie na ćwiczenia bo okazało się że mam skoliozę. Zaczynam za tydzień. Mam się bać? :p

Kurwaaaaaaaaaaa, "jak pani jeszcze raz poroni to przepisze wtedy skierowanie na badania a ciąża biochemiczna to przypadek. Acardu podczas starań nie trzeba bo nie ma pani problemów z zajściem w ciążę". No pojebie mnie zaraz......
Jedyne czego wartościowego dowiedziałam się z tej wizyty to to, że mam pęcherzyk dominujący, dobrze że zobaczyłam że 22 mm bo nie powiedział ile. Więc dziś, jutro i w środę będzie trzonowanie. Ale jestem wkurwiona.

Kurwaaaaaaaaaaa, "jak pani jeszcze raz poroni to przepisze wtedy skierowanie na badania a ciąża biochemiczna to przypadek. Acardu podczas starań nie trzeba bo nie ma pani problemów z zajściem w ciążę". No pojebie mnie zaraz......
Jedyne czego wartościowego dowiedziałam się z tej wizyty to to, że mam pęcherzyk dominujący, dobrze że zobaczyłam że 22 mm bo nie powiedział ile. Więc dziś, jutro i w środę będzie trzonowanie. Ale jestem wkurwiona.
ja np brałam acard na własną rekę.. 😅 nie namawiam, tylko informuję 😂

kochana witaj w klubie, też dzisiaj mam super zły dzień 😡

Dobrze że wiesz że pęcherzyk rośnie i że trzonowanie odwróci Ci uwagę od tego dupka

reklama
Do góry