reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Co was nadrobię to znowu zostaje w tyle i tak ciągle 🙈 dziś 3dpo i już bym chciała testować kurka wodna 😀😀 testy muszę zamówić jutro gin
Mam tak samo, 5 dpo i ten czas do testowania tak okropnie się ciągnie, chociaż wiem, że pewnie znowu nic z tego. 😔 Tylko resztka zdrowego rozsądku powstrzymuje mnie przed testowaniem już jutro 🤣

reklama
Co tam się wydarzyło? No, tylko mąż z pracy przyjdzie, obiadu nie zje na pewno przed seksami 😁
ah hormony dalej zjebane chyba. Już się wybebeszylam na marcowym wątku 🤦🏻‍♀️ co prawda dopiero co zbilam TSH i prolaktyne ale miałam nadzieję że wpłynie to dobrze na fazę lutealna tymczasem jest 10dpo a zaczynam brązowo plamić więc może nawet dzisiaj się okres rozkręci 🤢

Kurwaaaaaaaaaaa, "jak pani jeszcze raz poroni to przepisze wtedy skierowanie na badania a ciąża biochemiczna to przypadek. Acardu podczas starań nie trzeba bo nie ma pani problemów z zajściem w ciążę". No pojebie mnie zaraz......
Jedyne czego wartościowego dowiedziałam się z tej wizyty to to, że mam pęcherzyk dominujący, dobrze że zobaczyłam że 22 mm bo nie powiedział ile. Więc dziś, jutro i w środę będzie trzonowanie. Ale jestem wkurwiona.
Pierrdol go! I bierz. Laski tu żrą i wszystkie żyją

reklama
Do góry