Brownie1992
Moderator
Z tym sraczem to może przesadziłam. No ale za 230 tys to nic nie kupi taka prawda.W Warszawie na ten moment jakieś 10-15m2 im mniejsze, tym oczywiście więcej za m2
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tym sraczem to może przesadziłam. No ale za 230 tys to nic nie kupi taka prawda.W Warszawie na ten moment jakieś 10-15m2 im mniejsze, tym oczywiście więcej za m2
Widzialam dzialki budowlane pod Krakowem w takiej cenieZ tym sraczem to może przesadziłam. No ale za 230 tys to nic nie kupi taka prawda.
Na północy idzie kupić za około 120-130 tys. I za Skawina też widzialam w Ochodzy w takich pieniądzach. Ale są i za pół bańki.Widzialam dzialki budowlane pod Krakowem w takiej cenie
My zbieramy na działkę… Podhale bez widoku na Tatry zaczynaja się od 400tys xDDD także chyba jeszcze jakieś 150 lat będziemy zbieraćNa północy idzie kupić za około 120-130 tys. I za Skawina też widzialam w Ochodzy w takich pieniądzach. Ale są i za pół bańki.
ło kurde :O a co do tego czasu? wynajem?My zbieramy na działkę… Podhale bez widoku na Tatry zaczynaja się od 400tys xDDD także chyba jeszcze jakieś 150 lat będziemy zbierać
Na Podhalu to sie chyba opłaca wybudować większy i przeznaczyć pokój albo dwa pod wynajem. Ja bym pewnie tak zrobilaMy zbieramy na działkę… Podhale bez widoku na Tatry zaczynaja się od 400tys xDDD także chyba jeszcze jakieś 150 lat będziemy zbierać
Mieszkamy w domu rodzinnym mojego męża bo rodzice się wyprowadzili Ale wiecie, to dom w centrum, z podwóreczkiem dosłownie, przy głównej drodze.. W sumie dom a czujemy się jak w bloku xD za ściana słyszę sąsiadkę, zero prywatności. A nam się chce ciszy, spokoju, tarasu, zielonej trawki, darcia japy ile się chceło kurde :O a co do tego czasu? wynajem?
No z tej pensji budżetówki i z taką ceną....My zbieramy na działkę… Podhale bez widoku na Tatry zaczynaja się od 400tys xDDD także chyba jeszcze jakieś 150 lat będziemy zbierać
No my chcemy działkę na tyle duża, że na jej końcu postawimy dwa domki dla gości W domu wynajmować pokoje to tez katorga, wychodzi to z mody. Ludzie teraz tez chcą prywatności podczas wypoczynku także domeczki jak znalazłNa Podhalu to sie chyba opłaca wybudować większy i przeznaczyć pokój albo dwa pod wynajem. Ja bym pewnie tak zrobila