aurii_orelii
Fanka BB :)
Na 1 stronie wróżka oznacza klatwę @Bolilol czyli okres a jak są kreseczki II to wtedy przy nicku jest ciążaA co to ta wróżka ? Kurde jakos nie ogarnęłam :
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na 1 stronie wróżka oznacza klatwę @Bolilol czyli okres a jak są kreseczki II to wtedy przy nicku jest ciążaA co to ta wróżka ? Kurde jakos nie ogarnęłam :
o matko, ja mam takiego ojca. On zawsze musi wypowiedzieć swoje zdanie i nie spocznie, dopóki się mu nie przytaknie. Nawet jak rozmowa jest o tym, że ktoś woli pić kawę z filiżanki, a on kawę z kubka. Dla niego jest nie do zaakceptowania, że ktoś myśli inaczej, że komuś jest wygodniej w sposób inny niż jego, że ktoś po prostu inaczej woli. On musi przekonać, że kawa z kubka jest jedyna prawilna. Przy wszystkim tak ma. Jestem chora przy takich ludziach.omg, jeden z moich braci jest najmądrzejszy na całym świecie i liczy się tylko jego opinia ogólnie jest kochany i mamy świetny kontakt natomiast jak się odpali (głównie po drinku) to nie idzie z nim wytrzymać i jak on inwestuje w bitcoiny i uważa, że są najlepszą opcją na inwestycję to zasnę argumenty do niego nie dotrą, że ktoś może jednak myśli inaczej, jak się nie ekscytujesz muzą, którą on puszcza to po prostu nie znasz się na muzyce itp. W kwestii wychowywania dzieci też w swoim mniemaniu jest alfą i omegą, a jak tak patrzę z boku to niekoniecznie potwierdzam kiedyś mi pocisnął, że nie mam dzieci bo za dużo daję w szyję i mój Stary zreszta też…. Zapomniał wół jak cielęciem był ale od tego miał mnie żebym mu w dosadnych słowach przypomniała od tamtej pory słowem na temat naszych starań się nie wypowiedział
Tez nam chodzi po głowie dom pod Krakowem. Ale ceny tez powalaja poki co... a mąż ma jeszcze we współwłasności dom rodzinny, ale to 200km od Krakowa i ja nie wyobrażam sobie sie tam przeprowadzić.My też mieliśmy kupować mieszkanie. Ale wzięliśmy kredyt kupiliśmy działkę, postawiliśmy dom. Wchodziliśmy na parter wykańczając w tym samym czasie łazienkę żeby mieć się gdzie wykąpać. Bo trzeba było opuścić mieszkanie. W lipcu nie mieliśmy nic oprócz prysznica i kibla.
Ale powoli cos robimy każdego dnia. I jak to mój mąż mówi jakoś to udupczymy do końca
Poczytaj sobieMnie gin poleciła, ale ostatecznie kupiłam inozytol aliness, a witaminy biorę w pueri, od jutra w pregnie start, z uwagi na to, że jest tam jod.
W Warszawie na ten moment jakieś 10-15m2 im mniejsze, tym oczywiście więcej za m2W Krakowie za tyle to możesz sobie sracz kupić
Wychodzi samemu taniej niż od deweloperaTez nam chodzi po głowie dom pod Krakowem. Ale ceny tez powalaja poki co... a mąż ma jeszcze we współwłasności dom rodzinny, ale to 200km od Krakowa i ja nie wyobrażam sobie sie tam przeprowadzić.
Poki tesciowa tam mieszka to raczej nie ma szansWychodzi samemu taniej niż od dewelopera
Ale trzeba kupę pracy w to włożyć nie ukrywam.
A współwłasność można odsprzedać
A rodzeństwo o ile ma ? Nie chciałoby odkupić?Poki tesciowa tam mieszka to raczej nie ma szans
Jest jedynakiem. Także ciezka sprawa.A rodzeństwo o ile ma ? Nie chciałoby odkupić?
Ale zawsze macie opcje na późniejJest jedynakiem. Także ciezka sprawa.
Jakby się dało ten dom przenieść i postawić pod Krakowem to bym brała w ciemno Duży dom, parter 2 lata temu wyremontowaliśmy, jest fotowoltaiczne, wielki ogrod. Tylko nie ta lokalizacja.