reklama
Lauritaa
Moderator
powolutku rośniemy
Gratulacje!!!!!! Rośnijcie zdrowo
Lauritaa
Moderator
Zaczęliśmy rok temu, ale z przerwami ( tzn były 5 miesiący z zabezpieczeniem kiedy zaczęłam nowa prace) wiec liczę, ze to 7cykl w którym się udało
A miałaś stwierdzone jakies problemy ? Czy wszystko ok ?
ewm
Fanka BB :)
Jedziesz a jak tam Twoje złamanie?Cud na Podhalu! Drugi raz owulacja z jajnika z jajowodem rozpoczynamy z mężem maraton ruchania
Kylyyy1408
Od października troszkę mi się cykle rozjechały miałam normalnie 30 dni a później 33/35/38 wiec dość sporo różnicy, ale lekarka mówiła, ze to może być spowodowane przez covida którego przeszłam. Miałam tez mała torbiel na lewym jajniku, ale na szczęście sama się wchłonęła. Poza tym nic, teraz w marcu chwilowym zrobić badanie nasienia u narzeczonego bo poza podstawowymi badaniami nic innego nie robił, ale jak widać jednak nie musimyA miałaś stwierdzone jakies problemy ? Czy wszystko ok ?
Kejcik
a tak od razu Ci wydłużył czy po jakimś czasie? Ja biorę dopiero drugi cykl, w pierwszym wszystko spoko, trwał całe 23 dni, z pięknym pęcherzykiem na usg w 11dc. Zobaczymy teraz przy czym w tym cyklu niczym nie sprawdzałam owuNo mi wydłużył; po porodzie miałam co około 30 dni i jak zaczęłam brać inozytol to mi się tak rozjechało, że musiałam iść do ginekologa i brać luteinę na wywołanie
Lauritaa
Moderator
Od października troszkę mi się cykle rozjechały miałam normalnie 30 dni a później 33/35/38 wiec dość sporo różnicy, ale lekarka mówiła, ze to może być spowodowane przez covida którego przeszłam. Miałam tez mała torbiel na lewym jajniku, ale na szczęście sama się wchłonęła. Poza tym nic, teraz w marcu chwilowym zrobić badanie nasienia u narzeczonego bo poza podstawowymi badaniami nic innego nie robił, ale jak widać jednak nie musimy
Super!
Kejcik
kręgle fajna sprawa, może akurat duch rywalizacji spowoduje, że uda się oderwać myśli od nadrzędnego tematuDziękuje , myśle że zaraz ogarnę się do kupy i będę działać dalej.
Myśle ze u każdej z Nas przycjodzą takie chwile ze tak to nazwę słabości , złości, bezradności.
Moje dogi dają mi masę pozytywnej energii i zawsze jak jestem smutna to przychodzą mnie przytulić .
Ważne ze seks zaliczony my w tyg zawsze uprawiamy seks rano , bo stary jak wróci z pracy to jest bez sił . Wiec lepiej rano niż wgl
Narazie sprzatanko , wieczorem znajomi chcą wyjść na kręgle. Nie wiem czy mam na to ochotę .
A u Ciebie jakie plany ?
Ja korzystając, że rzadko jestem w domu i akurat sama, wysprzątałam wszystko, jeszcze tylko podłogi na mokro zostały, planuję zrobić trening i po lunchu chyba pojadę gdzieś nakupować kwatków jestem zdecydowanie roślinnym freakiem żeby nie powiedzieć, ze na punkcie roślin mam pierdolca dawno nic nie kupowałam a kolekcja się troszkę uszczupliła z powodu jakiejś zarazy więc dłużej chyba nie utrzymam na wodzy pragnienia posiadania kolejnego kwiatka
reklama
Podziel się: