reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Biorę MioVelię NAC w czasie brania Lametty. Inozytol gin kazała odstawić, więc od wczoraj po przeczytaniu Twoich postów mam wewnętrzną rozkminę czy na pewno dobrze zrozumiałam lekarkę, bo może mówiła mi, żeby brać i MioVelię i MioVelię NAC. Zgłupiałam, ale chyba bym pamiętała, że mówiła o dwóch suplementach a nie o jednym...
Bardzo możliwe, że inozytol kazała odstawić- można przesadzić, ja inozytol nie wiem, czy zostawię na czas stymulacji, na pewno dopytam jeszcze gin.

Biorę MioVelię NAC w czasie brania Lametty. Inozytol gin kazała odstawić, więc od wczoraj po przeczytaniu Twoich postów mam wewnętrzną rozkminę czy na pewno dobrze zrozumiałam lekarkę, bo może mówiła mi, żeby brać i MioVelię i MioVelię NAC. Zgłupiałam, ale chyba bym pamiętała, że mówiła o dwóch suplementach a nie o jednym...
A przypomnisz mi jeszcze dlaczego u Ciebie od początku lametta? Chyba dość rzadko zaczyna się od tego i dlatego pytam. To drugi, czy pierwszy cykl stymulowany?

A przypomnisz mi jeszcze dlaczego u Ciebie od początku lametta? Chyba dość rzadko zaczyna się od tego i dlatego pytam. To drugi, czy pierwszy cykl stymulowany?
Drugi cykl stymulowany. Gin mówiła, że przy PCOSie stymulacja cytrynianem klomifenu często nie daje pożądanych rezultatów.

Dziewczyny w zeszłym roku pisały, że wydłużył im cykl.

Zdaje mi się, że @Owulacja tak miała.
I komuś jeszcze to rozjechało cykl.

Dlatego przy swoich bardzo regularnych cyklach, przy swoich naturalnych owulacjach wolę nie ryzykować. Jeśli naturalnie wszystko działa, to czemu mam to potencjalnie sztucznie podbijać?
No mi wydłużył; po porodzie miałam co około 30 dni i jak zaczęłam brać inozytol to mi się tak rozjechało, że musiałam iść do ginekologa i brać luteinę na wywołanie

reklama
Do góry