reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
A miałaś stwierdzone jakies problemy ? Czy wszystko ok ? 😀
Od października troszkę mi się cykle rozjechały miałam normalnie 30 dni a później 33/35/38 wiec dość sporo różnicy, ale lekarka mówiła, ze to może być spowodowane przez covida którego przeszłam. Miałam tez mała torbiel na lewym jajniku, ale na szczęście sama się wchłonęła. Poza tym nic, teraz w marcu chwilowym zrobić badanie nasienia u narzeczonego bo poza podstawowymi badaniami nic innego nie robił, ale jak widać jednak nie musimy 😃

No mi wydłużył; po porodzie miałam co około 30 dni i jak zaczęłam brać inozytol to mi się tak rozjechało, że musiałam iść do ginekologa i brać luteinę na wywołanie
a tak od razu Ci wydłużył czy po jakimś czasie? Ja biorę dopiero drugi cykl, w pierwszym wszystko spoko, trwał całe 23 dni, z pięknym pęcherzykiem na usg w 11dc. Zobaczymy teraz 😬 przy czym w tym cyklu niczym nie sprawdzałam owu

Od października troszkę mi się cykle rozjechały miałam normalnie 30 dni a później 33/35/38 wiec dość sporo różnicy, ale lekarka mówiła, ze to może być spowodowane przez covida którego przeszłam. Miałam tez mała torbiel na lewym jajniku, ale na szczęście sama się wchłonęła. Poza tym nic, teraz w marcu chwilowym zrobić badanie nasienia u narzeczonego bo poza podstawowymi badaniami nic innego nie robił, ale jak widać jednak nie musimy 😃

Super!

Dziękuje , myśle że zaraz ogarnę się do kupy i będę działać dalej.
Myśle ze u każdej z Nas przycjodzą takie chwile ze tak to nazwę słabości , złości, bezradności.
Moje dogi dają mi masę pozytywnej energii i zawsze jak jestem smutna to przychodzą mnie przytulić .
Ważne ze seks zaliczony 🤭 my w tyg zawsze uprawiamy seks rano , bo stary jak wróci z pracy to jest bez sił . Wiec lepiej rano niż wgl 🤷‍♀️
Narazie sprzatanko , wieczorem znajomi chcą wyjść na kręgle. Nie wiem czy mam na to ochotę .
A u Ciebie jakie plany ?
kręgle fajna sprawa, może akurat duch rywalizacji spowoduje, że uda się oderwać myśli od nadrzędnego tematu😉
Ja korzystając, że rzadko jestem w domu i akurat sama, wysprzątałam wszystko, jeszcze tylko podłogi na mokro zostały, planuję zrobić trening i po lunchu chyba pojadę gdzieś nakupować kwatków🪴🪴🪴 jestem zdecydowanie roślinnym freakiem🐲 żeby nie powiedzieć, ze na punkcie roślin mam pierdolca🤭 dawno nic nie kupowałam a kolekcja się troszkę uszczupliła z powodu jakiejś zarazy😵‍💫 więc dłużej chyba nie utrzymam na wodzy pragnienia posiadania kolejnego kwiatka🤣

reklama
Do góry