reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Szczegółów nie pamiętam, bo to było jakieś dwa miesiące temu a ja mam sklerozę.
MioVelia zawiera już w swoim składzie taką dawkę inozytolu, że dodatkowa suplementacja nie jest wskazana.
ah czyli może po prostu chodzi o to by nie przedobrzyc

Ja chyba muszę zacząć szukać co może choć trochę mi naturalnie progesteron podnieść bo te moje 7ng/ml to jakiś żart w 6dpo 🤦🏻‍♀️ kolejna rzecz do martwienia się

reklama
Szczegółów nie pamiętam, bo to było jakieś dwa miesiące temu a ja mam sklerozę.
MioVelia zawiera już w swoim składzie taką dawkę inozytolu, że dodatkowa suplementacja nie jest wskazana.
Ja zamówiłam tę i ona inozytolu nie zawiera:

ah czyli może po prostu chodzi o to by nie przedobrzyc

Ja chyba muszę zacząć szukać co może choć trochę mi naturalnie progesteron podnieść bo te moje 7ng/ml to jakiś żart w 6dpo 🤦🏻‍♀️ kolejna rzecz do martwienia się
Dieta, dużo snu i umiarkowany wysiłek fizyczny :) Złote rady na wszystko ;)

reklama
A po co luteina u Ciebie?
eksperymentalnie. Spróbuję wszystkiego :)
moj tez mysli ze tam w tej stolycy to nic nie robie, i siedze i patrze w ten komputer i dziwi sie, jak ja moge byc zmeczona 🤔
Wiem o czym mowisz.
a nie, to mój rozumie, że mogę byc zmeczona. Po prostu on jest szfem w swoim zawodzie i w głowie mu sie nie mieści, jak można przyjść na 8:30 a nie na 8 :D

Do góry