Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Wpływa, ile pękniętych pęcherzyków, tyle możliwych żyć. Czy o to pytasz?Bo to umożliwia wzrost więcej niż 1 pęcherzykowi, ale jak to się przekłada na życie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wpływa, ile pękniętych pęcherzyków, tyle możliwych żyć. Czy o to pytasz?Bo to umożliwia wzrost więcej niż 1 pęcherzykowi, ale jak to się przekłada na życie?
A dlaczego? Jeśli w czymś pomogło, to ja tam polecam jeśli mam pewność, ze nie zaszkodzija nic nie polecam nikomu, co testuje na sobie nie konsultując z lekarzem
Nie wiem, bo może jak więcej to jakość z dupy zielona jestem w temacie, ale taką mam przedstawioną w razie czego przyszłość.Wpływa, ile pękniętych pęcherzyków, tyle możliwych żyć. Czy o to pytasz?
byłam ostatnio ale chyba mi się szykuje jakieś szkolenie dla firmy z Wawy, to możliwe, że niedługo znów będęSkąd ja to znam. Wpadaj lepiej do wawy znów na wino
Skąd ja to znam. Mam ochotę piz..ac tymi staraniami w cholerę często. Tego nie, tamtego nie, wakacji nie kupuj, idź do lekarza, owulacja była, test biały, ku.wa znów i tak co cykl. Czuje się jak ofiara własnych pragnień i jeszcze mój syn przychodzący: mamusiu, czy mogłabyś mi urodzić siostrzyczkę albo braciszka?nie wiem, u mnie na pewno startują pęcherzyki za szybko, jak się jutro zwłokę z łóżka, to może polezę estradiol sprawdzić, ale szczerze mówiąc już mi się nie chce
Super, zapraszam do wawki, chętnie się spotkambyłam ostatnio ale chyba mi się szykuje jakieś szkolenie dla firmy z Wawy, to możliwe, że niedługo znów będę
a wole nie brać odpowiedzialności za innych ludziA dlaczego? Jeśli w czymś pomogło, to ja tam polecam jeśli mam pewność, ze nie zaszkodzi
ja też wpadam na to spotkanie!!Super, zapraszam do wawki, chętnie się spotkam
Jak niejedna z nas masz chwilę zwątpienia, ale jakoś brniemy dalej w to ***** zwane życiem, niesprawiedliwe.... niejednokrotnie. Bardzo się uciesze jak przyjdzie braciszek, a ty powiesz , że siostrzyczka w drodzeSkąd ja to znam. Mam ochotę piz..ac tymi staraniami w cholerę często. Tego nie, tamtego nie, wakacji nie kupuj, idź do lekarza, owulacja była, test biały, ku.wa znów i tak co cykl. Czuje się jak ofiara własnych pragnień i jeszcze mój syn przychodzący: mamusiu, czy mogłabyś mi urodzić siostrzyczkę albo braciszka?
Mam ochotę wstać i pierd.ielnac głowa w ścianę