reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Wpływa, ile pękniętych pęcherzyków, tyle możliwych żyć. Czy o to pytasz? 😆
Nie wiem, bo może jak więcej to jakość z dupy zielona jestem w temacie, ale taką mam przedstawioną w razie czego przyszłość.
O ile ja jestem za w razie czego in witro
, to mąż nie wie.....a poza tym to droga impreza... puki co mnie nie stać...

Ja już lecząc się tu w uk prywatnie wywalam krocie, na in vitro pewnie też bym zarobiła, ale obawiam się tego, czy to cel faktycznie uświęca środki...bo jak się nie uda a nie mam bóg wie jakiego zaplecza finansowego...

nie wiem, u mnie na pewno startują pęcherzyki za szybko, jak się jutro zwłokę z łóżka, to może polezę estradiol sprawdzić, ale szczerze mówiąc już mi się nie chce 🤦‍♀️
Skąd ja to znam. Mam ochotę piz..ac tymi staraniami w cholerę często. Tego nie, tamtego nie, wakacji nie kupuj, idź do lekarza, owulacja była, test biały, ku.wa znów i tak co cykl. Czuje się jak ofiara własnych pragnień i jeszcze mój syn przychodzący: mamusiu, czy mogłabyś mi urodzić siostrzyczkę albo braciszka? 🥺
Mam ochotę wstać i pierd.ielnac głowa w ścianę

reklama
Skąd ja to znam. Mam ochotę piz..ac tymi staraniami w cholerę często. Tego nie, tamtego nie, wakacji nie kupuj, idź do lekarza, owulacja była, test biały, ku.wa znów i tak co cykl. Czuje się jak ofiara własnych pragnień i jeszcze mój syn przychodzący: mamusiu, czy mogłabyś mi urodzić siostrzyczkę albo braciszka? 🥺
Mam ochotę wstać i pierd.ielnac głowa w ścianę
Jak niejedna z nas masz chwilę zwątpienia, ale jakoś brniemy dalej w to ***** zwane życiem, niesprawiedliwe.... niejednokrotnie. Bardzo się uciesze jak przyjdzie braciszek, a ty powiesz , że siostrzyczka w drodze😉

Do góry