reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Ależ mnie te plamienia wkurwiają. Przyszedłby raz okres normalnie to nie, zawsze wszystko u mnie po chooyowym paśmie 😡
Głównie jestem zła, że nie wiem na kiedy będę mogła się na badania zapisać (tak, planowanie to mój bufor bezpieczeństwa), czy uda mi się wtedy wyjść w ciągu pracy…
mialam tak w zeszłym cyklu. Trzy razy się witałam w 1dc ;/ przykro mi, to strasznie wkurzające

reklama
mi też po głowie chodzi od kilku miesięcy odrzucenie mety. IO mam bardzo małą i tak.. nie wiem, myślę, czy ładowanie w siebie chemii rzeczywiscie to co powinnam robić.
Ja nie miałam IO, właśnie to najlepsze, ale miałam podejrzenie PCOS, niby twierdził, ze jest, bo usg na to wskazywało i podwyższone hormony męskie, no ale teraz np. Nie ma. Popiep.one to wszystko. A meta ma na pozycji numer 3 wpisane wsparcie w leczeniu pcos i o tak wylądowałam na tej mecie, zreszta widze, ze we wszystkie to próbują pakować czy jest wskazanie czy nie. Endokrynolog tez wczoraj bardzo chciałaby mnie zdiagnozować w kierunku pcos, bo ona wtedy ma diagnozę, wypisuje metę i ma zamknięta sprawę. Ginekolog tez sugerował, ze dałby mi to, ale jak mu kazałam spojrzeć na usg ginekologiczne i krzywa glukozowa-insulinowa, bo poszłam do diabetologa, żeby to wykluczyć i dodałam, ze się na tym czuje jakby życie się dla mnie skończyło, to odpuścił

Ja nie miałam IO, właśnie to najlepsze, ale miałam podejrzenie PCOS, niby twierdził, ze jest, bo usg na to wskazywało i podwyższone hormony męskie, no ale teraz np. Nie ma. Popiep.one to wszystko. A meta ma na pozycji numer 3 wpisane wsparcie w leczeniu pcos i o tak wylądowałam na tej mecie, zreszta widze, ze we wszystkie to próbują pakować czy jest wskazanie czy nie. Endokrynolog tez wczoraj bardzo chciałaby mnie zdiagnozować w kierunku pcos, bo ona wtedy ma diagnozę, wypisuje metę i ma zamknięta sprawę. Ginekolog tez sugerował, ze dałby mi to, ale jak mu kazałam spojrzeć na usg ginekologiczne i krzywa glukozowa-insulinowa, bo poszłam do diabetologa, żeby to wykluczyć i dodałam, ze się na tym czuje jakby życie się dla mnie skończyło, to odpuścił

Co to za lek meta ? Jakos nie jestem w temacie 😞

reklama
Do góry