reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
No niestety :( przeliczyłam się, a cycki bolą, jakos slabiej sie czuje itp i raczej dupa, w sumie na pewno bo pewnie cos powinno byc widać a nie ma :(
Miała która tak ze 9-10 dnia nic, a później cos sie pojawiło?
Tak, ja tak miałam, pisałam niedawno o tym. 12-13 dpo test był negatywny (po pół h jak sobie przypomniałam, że go nie wyrzuciłam do kosza, pojawiła się słaba kreska). 2 dni później beta 35. Cała ciąża bezproblemową.

możesz jakiś polecić?
Kupiłam ten, bo słyszałam dobre opinie:
2326a9666d83404068094fedcbd7369d9cd5aecf.webp

Ale dziś pierwszy raz użyłam, więc niewiele mogę powiedzieć :)

Niedobrze, to może chociaż jutro nadrobisz czymś przyjemnym?
No właśnie nie wiem czym, ostatnio mało co jest w stanie sprawić mi radość. Nawet w pracy czuje spadek efektywności. Jedynie muszę napisać wstawkę artykułu do gazety, bo muszę mieć to na rano w poniedziałek. Może bryknę sie na siłownie, ale niestety tylko sauna 10 minut jest tam przyjemnością, reszta to przykry obowiązek

Mój Stary to w tym cyklu się uaktywnił już po tym, kiedy były jakiekolwiek szanse, no cóż. Dzisiaj na noc założyłam już majtki (nie znoszę spać w majtkach!), byłam pewna, że okres się rozkręci, no ale nie, plamienia teraz wróciły znowu, ale na razie totalny brąz, więc ciekawe kiedy @ przyjdzie.

Serio? Ja to bym bez majtek nie zasnęła 😜

reklama
Tak, ja tak miałam, pisałam niedawno o tym. 12-13 dpo test był negatywny (po pół h jak sobie przypomniałam, że go nie wyrzuciłam do kosza, pojawiła się słaba kreska). 2 dni później beta 35. Cała ciąża bezproblemową.

Ojej super ❤️
Ale chyba się nie nastawiam , znaczy ciężko tak, bo bylam prawie pewna 😞 ale chyba za pozno mialam owulacje i dlatego

Do góry