reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Ja jestem anty jezeli chodzi o alkohol. I wiecie jak długo walczyłam z pytaniami typu "z nami się nie napijesz". Jak gdzieś jedziemy to mam z głowy bo zawsze jestem kierowcą ale jak to u nas są imprezy to do teraz nieraz głupio pierdzielą.
kurcze, to ja nie wiem w jakim ja towarzystiwe się obracam, że nikt nigdy nie pyta czemu nie piję i żadnych tekstow "z nami się nie napijesz" nigdy nie słyszałam.

Kochane, przepraszam że ja znowu jak zdarta płyta ale możecie proszę doradzić z tarczyca? Moje TSH spadło z 5 do 3.14 na 25mg letrox, ft3 ft4 podskoczyło do wartości powyżej środka zakresu ref. Prolaktyna spadła o połowę i jest w środku wartości ref więc dzwonię dzisiaj do lekarza by może zwiększyć dawkę ale właśnie nie jestem pewna jak bardzo na to cisnąć? Jeśli ft3 i ft4 tak podskoczyło to może te 25mg będzie ok? Jestem na tym 5 tyg, czy obecna dawka może jeszcze dalej obniżać? 🙏
Podbijam 🙏 @Aczkolwiek@to_na_pralkę może Ty prosze podpowiesz czy na moim miejscu bys po prostu zwiększyła dawkę?

Ci wszyscy ludzie tak dopytają o powody abstynencji bo pewnie widzieli to i się boją🤪

Załączniki

• IMG_7534.jpeg
    IMG_7534.jpeg
    114,4 KB · Wyświetleń: 70
Ovarin jest ok, jeśli nie bierzesz osobno kwasu foliowego, czy witaminy D osobno.
Jesli ma być inozytol (mio + chiro) bez dodatków w postaci innych witamin to taki, ktory ma stosunek myo- do chiro-inozytolu 40:1, taki jest m.in Inofolic Combi.
Jeśli ma być czysty inozytol to inofolic, lub inofem

Ja biorę ten Ogestan ale zastanawiam sie czy jeszcze osobno nie brac tabletki folic (akurat mi ich zostało troche)

reklama
Do góry