reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Dziewczyny czy jak powtarzacie betę to progesteron tez mam powtórzyć?

Nie chce Wam spamować. Uwierzcie, że chętnie bym pobiegła na mamuśki ale po ostatnich dwóch poronieniach już tak nie pędzę… tu mi jakoś narazie bliżej..

Dziewczyny czy jak powtarzacie betę to progesteron tez mam powtórzyć?

Nie chce Wam spamować. Uwierzcie, że chętnie bym pobiegła na mamuśki ale po ostatnich dwóch poronieniach już tak nie pędzę… tu mi jakoś narazie bliżej..
jak masz dobrego to nie musisz powtarzać. Chociaż ja bym pewnie zrobiła znając mnie xD to nie kosztuje dużo, a w sumie może uspokoić.

Są wyniki, tylko proga nie mam jeszcze. TSH się rozjechało, w grudniu miałam 1,4, masakra . Zamówiłam teleporade z rodzinnym może mi pomoże dobrać dawkę, bo biorę już euthyrox 150

Załączniki

• IMG_20230224_152117.jpg
    IMG_20230224_152117.jpg
    82,2 KB · Wyświetleń: 123
Są wyniki, tylko proga nie mam jeszcze. TSH się rozjechało, w grudniu miałam 1,4, masakra . Zamówiłam teleporade z rodzinnym może mi pomoże dobrać dawkę, bo biorę już euthyrox 150
znajdź dobrego endokrynologa.
Moja lekarka kazała mi się umówić natychmiast jeśli będę w ciąży na dostosowanie leków. (A moje TSh jest około 1). W jakich okolicach mieszkasz?

reklama
Do góry