aurii_orelii
Fanka BB :)
A próbowałaś kiedyś przełknąć koncentrant? Ja nie, ale wyobrażam sobie co by było gdybym spróbowałaA dlaczego? Co w nim złego?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A próbowałaś kiedyś przełknąć koncentrant? Ja nie, ale wyobrażam sobie co by było gdybym spróbowałaA dlaczego? Co w nim złego?
Tak zgadza się@Sylwanka89 wyłapała chyba 2,1
ja jem łyżeczkąA próbowałaś kiedyś przełknąć koncentrant? Ja nie, ale wyobrażam sobie co by było gdybym spróbowała
Przy becie ważniejszy jest przyrost procentowy, niż sam wynik liczbowy. A normy są baaardzo szerokie dla danego etapu ciąży. Lekarz mi to tłumaczył na przykładzie poziomu progesteronu. Dla jednej kobiety wystarczający poziom dla prawidlowego rozwoju ciazy w pierwszych tygodniach to będzie 15, a dla innej 30.Ok już rozumiem. może źle ujęłam pytanie bo wiem że beta startuje od 0. chodziło mi jakby o to czy wysokość wyniku w danym dpo rzutuje na szanse powodzenia . Ale ok , dzięki za wyjaśnienia :-)
ja jem łyżeczką
Ja miałam betę 2,1 niby nie ciąża ,a za 3 dni beta wynosiła 15 . To kiedy się wyłapie ciąże nie znaczy ,ze musi być złe . Jedna wykryje wczesna ciąże ,a jeszcze inna już późniejsza .A tak szczerze mówiąc to jak się startuje z takiej bety poniżej 100 to w ogóle jakieś szanse są? Bo jak tak czytam gdzieś na forach to raczej pierwsze wyniki oscylują w granicach 100-300 . Czy taki wynik poniżej 100 daje jakiekolwiek szanse? Sorki jeśli pytanie jest głupie ale nie rozumiem tak wielkiej rozbieżności
łyżeczką tylko Nutella!ja jem łyżeczką
Gratulacje! Aleś trafiła cud że test coś pokazałKtoś kiedyś wyłapał taka niska betę