Justynka28
Fanka BB :)
Beta 20, próg 34, w 9/10 dpo. Dzisiaj mam 11/12 dpo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to był mój porypany senDzika jazda to jak we śnie jednej z nas, kiedy po tym wszystkim oblizuje palce
Też to oglądałam, ale chciałbym dalej brać puerię, wiec wolałabym czysty inozytol, bez dodatków. Chociaż tu dodali chrom, wiec fajnie
No kiedyś przede mną starszy pan postawił słoik z takim wielkim kupskiem w środku na ladę i reakcje ludzi były od śmiechu poprzez łzy i prawie wymiotyNo właśnie też mi się tak wydaje. Jak idziesz do zwykłego laboratorium, to oddajesz próbkę moczu lub kału, czy kogoś to śmieszy? A w klinice niepłodności badają sperme, taka "specjalizacja".
mi się na złość zablokowało internetowe odbieranie wyników i po pracy jadę po wynik papierowy.Lili88 a Ty masz już wyniki?
Ej i nie porównujmy próbki kupy czy moczu do spermyNo właśnie też mi się tak wydaje. Jak idziesz do zwykłego laboratorium, to oddajesz próbkę moczu lub kału, czy kogoś to śmieszy? A w klinice niepłodności badają sperme, taka "specjalizacja".
Dzika jazda to jak we śnie jednej z nas, kiedy po tym wszystkim oblizuje palce
to był mój porypany sen
dobrze, że nie powiedział "do dna' Albo "na zdrowie"mój zamiast kubeczek zostawić w pokoju to wyszedł z uśmiechem na twarzy i wręczył pani w rejestracji
trzymam kciuki. Ja bardzo się denerwuje :-/Beta 20, próg 34, w 9/10 dpo. Dzisiaj mam 11/12 dpo