reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Powiem wam, że chyba muszę się odciąć trochę od internetu (szczególnie tiktoka), wszędzie teraz leci ta piosenka od Wersow i każdy dodaje filmiki do niej ze swoimi dziećmi a ja po prostu siedzę i zalałam się łzami
Jestem chyba za stara bo nie wiem kim jest ta Wersow.
Kochana trzymam kciuki, ale koniecznie powtórz test ( a najlepiej betę ) jutro czy pojutrze i to innej firmy, to jest najgorsze dziadostwo jakie znam. Dołączyłam już zdjęcie chyba 17282 na tym forum, ale będę dołączać i przestrzegać wszystkich przed tym testem bo większego fałszywego c**ja nie znam. Wybierz choćby pinka tez czułość 10 i sprawdź ❤️
Ps. Tak z tego testu ciąży nie było..
Wow...ja takiego z pinka miałam właśnie na ciążę😱😱😱
Kto wytrzyma na czczo do 13 🤣🤣
Dziewczęta, nie wiem czy wiecie ale wiele badań krwi nie trzeba robić na czczo. Najlepiej sprawdzić i zapytać lekarza. Zwykła morfologia czy beta może być robiona po normalnym (lekkim) śniadaniu.

reklama
Mnie trochę cena odstrasza, ale może męża naciągnę. Zdołowały mnie te zgadywanki w tym cyklu. Jakby i bez tego moje starania w wieku babci nie były wystarczająco żałosne 😞
jaki wiek Baci cos Ty, ile masz lat przypomnij prosze?
no a z tym clearblue to wada taka ze jak ma sie nieregularny cykl i doslownie szuka owulacji to te 10 patyczkow to nawet moze byc malo. Ale jesli mniej wiecej wiesz kiedy zaczac testowac to polecam :)

jaki wiek Baci cos Ty, ile masz lat przypomnij prosze?
no a z tym clearblue to wada taka ze jak ma sie nieregularny cykl i doslownie szuka owulacji to te 10 patyczkow to nawet moze byc malo. Ale jesli mniej wiecej wiesz kiedy zaczac testowac to polecam :)
Przed poronieniem w grudniu miałam bardzo regularne cykle i zwykle jak pojawiał się śluz to zużywałam 3 owulaki i był pik, a teraz wszystko się w kosmos rozjechało. 44 lata i tylko daje mi nadzieję fakt, że jeszcze dwa lata temu cud się zdarzył i jest z tego córeńka.

Przed poronieniem w grudniu miałam bardzo regularne cykle i zwykle jak pojawiał się śluz to zużywałam 3 owulaki i był pik, a teraz wszystko się w kosmos rozjechało. 44 lata i tylko daje mi nadzieję fakt, że jeszcze dwa lata temu cud się zdarzył i jest z tego córeńka.
nie jestem weteranka na forum ale nawet za mojej kadencji dwie kreski dziewczyny po 40stce zobaczyly :)

Jestem chyba za stara bo nie wiem kim jest ta Wersow.

Wow...ja takiego z pinka miałam właśnie na ciążę😱😱😱

Dziewczęta, nie wiem czy wiecie ale wiele badań krwi nie trzeba robić na czczo. Najlepiej sprawdzić i zapytać lekarza. Zwykła morfologia czy beta może być robiona po normalnym (lekkim) śniadaniu.
Do morfologii trzeba być na czczo do bety nie

Ja dziś byłam powtórzyć prolaktyne i zrobiłam przy okazji tsh,ft3,ft4. Jutro będą wyniki.
Zobaczymy czy ta prolaktyna spadła. Co prawda zrobiłam ja w 11 dc. Ma to jakieś znaczenie.
W piątek wizyta u gina

reklama
Do góry