reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Ja czekam na przepis na bounty.
Mogę jutro😗?
Dziś mam urwanie duupy.

Na chwilę tu zerkam z doskoku i to w sumie odpowiedzi do mnie.
Podziwiam! Mi się udało tylko zakupy ogarnąć, rosół wstawic i zrobić zupę z soczewicy i wszystkiego, ale tez mam wołowinę - ale pewnie już jutro zrobię :p
W sumie w tym wszystkim przy okazji machnęłam rosół, bo mi był do wołowiny potrzebny.

Na szczęście mam ogarniętego chłopa i on kluski robi, teraz już je lepi.

reklama
Mogę jutro😗?
Dziś mam urwanie duupy.

W sumie w tym wszystkim przy okazji machnęłam rosół, bo mi był do wołowiny potrzebny.

Do wolowinki rosół konieczny :D ta sama motywacja u mnie była

Ja mojego jakiegoś cudem do szorowania łazienki zmotywowałam, wiec jedno zadanie dziennie to maks :p

Ale ja tez nie robię jakoś nad siły. Akurat musimy przygotować mieszkanie do wyprowadzki w tydzień, wiec troszkę roboty będzie.

Mogę jutro😗?
Dziś mam urwanie duupy.

Jasne, i tak dzisiaj nie zrobię.

U mnie to czuję, że nawet nie zmierzę w Pon tego proga, bo okres mnie dopadnie. Do choooya to wszystko podobne.
Ja proga moglabym badać, w poniedziałek chyba byloby 7d po ale byl ok w zeszlym cyklu i nici z tego, więc nie widzę sensu, po, co mi to... będzie 10 d po zrobię test- bedzie negatywny i wszystko jasne. Nie będę tracic czasu i jarania się progiem, ze ovu byla, jesli po temperaturze widać ze była.

Akurat opierdalanie to moja działka 🤣
Rozpuściłaś towarzystwo kochana, za rzadko ten opierdol. Spędziłam cały dzień nadrabiając i mowie pociesze choviaz oczy 2 kreskami a tu nic. Robią co chcą a ty nic;)))
Mogę jutro😗?
Dziś mam urwanie duupy.

Jak będę robiła imprezę to mi wypożyczasz chłopa. Mój umie herbatę zrobić i płatki z mlekiem w mikrofali:)

Mam to samo, chodzę wkurzona od rana, furkam na wszystkich, wszystko mnie irytuje. Jeszcze miałam nadzieję bo cycki wcale nie bolą, a zawsze tydzień przed mega bolą, teraz nic ale ta frustracja dzisiaj taka sama jak na pms, więc jestem prawie pewna że się nie udało a to potęguje moje wku*w, eh :-/
A wiesz ja z bólem cycków tez mam najwieksza rozkmine zawsze. Otóż czasem bolą jak cholera czasem nie, raz od boku, raz większe po prostu całościowo. Więc wykalkulowałem, że od progesteronu. Ale raz robilam usg jak nie bolały, a cykl był owulacyjny i moja teoria pierdykla, bo progesteron był, a cycki nie bolały... Matrix zatem.

reklama
Ja tak myślę, że to pogoda tak nastraja wszystkich.... Mi się dziś nic nie chce...chociaż może coś mi się chce, ale stary musi z pracy wrócić haha
Ja ze swoim się poklocilam i nie przewiduje sexu w calym tym tyg.....
Nie dosc ze czlowiek podminowany, to jeszcze obok ktoś Cię tak podkurwi, ze kortyzol poziom max ... obiad mam, faworki mam, zimne piwko jest... dobry serial na wieczor, piżamka i łózko - tylko tyle na dziś planuje. 🤷‍♀️
Mnie zalewa bialy, wodnisty śluz, cycki bolą, temperatura 36.93 więc na pewno prpgesteron szaleje.🤷‍♀️

Do góry