reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Oczywiście, że zmierzę, jeśli tylko zdążę.
Nie przekreślaj cyklu.
Nie masz jeszcze @.

Do poprzedniej wypowiedzi dodam, że w tamtym cyklu opierdzieliłam z góry na dół największą zołzę w naszej firmie.
Wyglądam miło w typie „Dzień dobry, dziękuję, przepraszam i proszę”- taka też naprawdę jestem, babka myślała, że może po mnie jeździć, jak po kobyle. Zresztą, nie tylko po mnie…
W każdym razie wtedy po 3 latach pracy wygarnęłam jej i przestałam jej mówić „Dzień dobry” i „Do widzenia”. Bez jaj- stwierdziłam- jak ktoś mnie opluwa, nie będę mówiła, że deszcz pada.

Nie pracuje ze mną w dziale, więc mam ją gdzieś.
Ale no…normalnie bym chyba się na to nie zdobyła.
Wtedy mną hormony targnęły.
Byłam niby tydzień przed @, która nie nadeszła.

Ja ze swoim się poklocilam i nie przewiduje sexu w calym tym tyg.....
Nie dosc ze czlowiek podminowany, to jeszcze obok ktoś Cię tak podkurwi, ze kortyzol poziom max ... obiad mam, faworki mam, zimne piwko jest... dobry serial na wieczor, piżamka i łózko - tylko tyle na dziś planuje. 🤷‍♀️
Mnie zalewa bialy, wodnisty śluz, cycki bolą, temperatura 36.93 więc na pewno prpgesteron szaleje.🤷‍♀️
Rano taką samą temperaturę mi termometr pokazał, ale u mnie 20dc (6dpo) i śluz kremowy, lepki. Nigdy nie miałam wodnistego w tej fazie cyklu. Cycki mnie nigdy nie bolą, pewnie dlatego, że takie małe 🤪

reklama
Do góry