reklama
Pati2388
Fanka BB :)
Ja jestem jedna z tych osób druga ciąża "wpadka" i dopiero po pozytywnym teście wjechał kwas foliowy urodziłam zdrowa córkęEj, ale wiesz, że mnóstwo lasek wpada bez suplementowania kwasu foliowego przed ciążą, zaczynają dopiero od pozytywnego testu i rodzą zdrowe dzieci?
Kaala
Również polecam - Ja z bólami przy endo dają radęJakoś czas temu ktoras z Was pytała o tabletki na bóle okresowe, właśnie wyciągnęłam z szafki bo czuje ze się przydadzą lada moment.. Poleciła mi je Pani z apteki, mi pomagają.. podobno Nospa to średnio się na tekie bóle nadaje
No, na mnie No-Spa nigdy nie działała, tylko inuprofen.Jakoś czas temu ktoras z Was pytała o tabletki na bóle okresowe, właśnie wyciągnęłam z szafki bo czuje ze się przydadzą lada moment.. Poleciła mi je Pani z apteki, mi pomagają.. podobno Nospa to średnio się na tekie bóle nadaje
Jeśli chodzi o bóle innego typu, to Paracetamol łykam, jak cukierki- bez efektu, też jedynie Ibuprofen działał.
Tylko ostatnio moja mama, jak brałam ibuprofen, powiedziała mi, że wyczytała, że on działa także niekorzystnie na płodność.
Tych nie znałam- dzięki za polecenie.
Nasturtium
Ja zaraz zamówię tajskie z pyszne.pl. Taki miły akcent dzisiaj.
Kaala
A my będziemy robić burgery - pozwolę sobie dzisiaj na mięsko woloweJa zaraz zamówię tajskie z pyszne.pl. Taki miły akcent dzisiaj.
sara.woj
U mnie biel na teście@kicikocia sikalas dziś? @Kejcik, jak u Ciebie? @asiasiasia Ty nie sikasz dziś? @Dong @sara.woj wzywam Was
Widziałam troszkę różowego śluzu więc chyba morze czerwone zaczyna przypływ
Ostatnia edycja:
Owulacja
Powiedz, że macie jelitowkę albo jesteście przeziębieni, jak nie chcesz się katować wizytą ciekawe czy ona będzie próbowała Cię "zarazić ciąża" czy raczej będą Cię pocieszać, że bez dziecka lżejJa dziś cały dzień na robocie. W dodatku znajomi z 2 m-c bobem zadzwonili, ze będę w naszej okolicy i wpadną do nas. Eh. Nie są to jacyś super bliscy znajomi, a już raz jak byli w ciąży, to męska cześć związku komentowała w nasza stronę „uf. Cieszę się, ze udało się za pierwszym razem i okazało się ze jestem płodny”. Wiadomo, ze każdy może mówić co chce, ale dobrze wiedział, ze borykamy się z niepłodnością już tyle lat. No ale dobra, to moje emocje; oni nie są za nie odpowiedzialni
Podziwiam serio ludzi, którym w dobie rsv, grypy i covida chce się robić odwiedziny z 2miesiecznym bobasem
Nasturtium
Zamówiłam orzechowe curry, ciekawe na ile poczuję jego smak .
reklama
Lauritaa
Moderator
ja tez tak płacę niestety, ale narazie wydaje mi się spoko. Ma plan, i mówi, ze potrzeba tylko cierpliwości więc jej wierzę.Ależ miałam głupi sen, bo generalnie wczoraj na obiad wjechały mrożone łódeczki ziemniaczane i wiadomo musiałam porozklejac niektóre sklejone kawałki. I śniło mi się że miałam taki wielki pojemnik z płynem w którym pływały penisy i niektóre były sklejone i musiałam je rozklejać
Może nie powinnam tego pisać, ale ja bym pewnie spróbowała :d chociaż sama mam zalecone brać dopiero od pozytywnego testu i nie kombinuję inaczej. Też mam pai-1.
Uu jadlabym
A planujesz przyjmować Wit D? Bo można do tego podejść tak że bierzesz sobie supla który ma jednocześnie Wit D i kwas foliowy, jedna tabletka a przy okazji będziesz spokojniejsza.
Właśnie ja jestem w takiej sytuacji i sama zaczynam mieć wątpliwości. Już znalazłam polecaną gin od niepłodności ale jedna wizyta to minimum 350zl, a widziałam że nawet i 500. Mąż mówi że damy radę, babeczka ma opinie że bardzo trafnie diagnozuje i szybko doprowadza do ciąży. Z drugiej strony ja pomijając dwa poronienia miałam dosłownie jeden cykl w którym nie udało się zajść w ciążę, więc może niepotrzebnie się nakręcam. Tyle że moją gin martwi że nie reaguję na stymulację, i obawiam się że ona może nie mieć za bardzo pomysłu na mnie, może powinnam do niej wrócić dopiero w ciąży bo na tym to się dobrze zna a widzę że w temacie starań to tak chyba nie za bardzo.
Podziel się: