reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

a i dziewczyny pisały, ze wjeżdża im wkurw PMS - MI TEZ - wiec już wiem, ze się nie udało. Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Może uda się wieczorem rozładować jakimś treningiem
Mam to samo, chodzę wkurzona od rana, furkam na wszystkich, wszystko mnie irytuje. Jeszcze miałam nadzieję bo cycki wcale nie bolą, a zawsze tydzień przed mega bolą, teraz nic ale ta frustracja dzisiaj taka sama jak na pms, więc jestem prawie pewna że się nie udało a to potęguje moje wku*w, eh :-/

reklama
Mam to samo, chodzę wkurzona od rana, furkam na wszystkich, wszystko mnie irytuje. Jeszcze miałam nadzieję bo cycki wcale nie bolą, a zawsze tydzień przed mega bolą, teraz nic ale ta frustracja dzisiaj taka sama jak na pms, więc jestem prawie pewna że się nie udało a to potęguje moje wku*w, eh :-/
Ja tak samo dzisiaj, wkurwienie na przemian z płaczliwością.

Nakurwiacie tych postów tyle, że się da być na bieżąco prowadzac normalne życie ;))) Nadrabiam was od rana.... dokładnie ponad 100 od czwartku wieczora do dzisiejszego poranka...

Ja sie zatem grzecznie pytam nakurwiacie tekstów co niemiara, a gdzie siki?? Gdzie 2 kreski się pytam??

Nakurwiacie tych postów tyle, że się da być na bieżąco prowadzac normalne życie ;))) Nadrabiam was od rana.... dokładnie ponad 100 od czwartku wieczora do dzisiejszego poranka...

Ja sie zatem grzecznie pytam nakurwiacie tekstów co niemiara, a gdzie siki?? Gdzie 2 kreski się pytam??
Akurat opierdalanie to moja działka 🤣

Moje będą niedługo ale na owulaku

Uff, godzina zero jest o 19, a ja mam zrobione ciasto bounty (chłodzi się), sałatkę z tortellini, rukoli i suszonych pomidorów, wołowina już jest w piecu, ziemniaki na kluski są ugotowane i potłuczone, zaraz będę robić kapustę czerwoną, udka już od kilku godzin przyprawione czekają na swój czas w drugim piecu.

Uff, godzina zero jest o 19, a ja mam zrobione ciasto bounty (chłodzi się), sałatkę z tortellini, rukoli i suszonych pomidorów, wołowina już jest w piecu, ziemniaki na kluski są ugotowane i potłuczone, zaraz będę robić kapustę czerwoną, udka już od kilku godzin przyprawione czekają na swój czas w drugim piecu.
Ja czekam na przepis na bounty.

poki @ nie ma jest szansa. Ja nie zauważyłam u siebie jakiegos innego poddenerwowania przed @niz normlanie więc nie musi to byc ten zły znak . Trzymam za nas wszystkie kciuki!

Podziwiam! Mi się udało tylko zakupy ogarnąć, rosół wstawic i zrobić zupę z soczewicy i wszystkiego, ale tez mam wołowinę - ale pewnie już jutro zrobię :p

reklama
Powiedz, że macie jelitowkę albo jesteście przeziębieni, jak nie chcesz się katować wizytą 😏😏😏 ciekawe czy ona będzie próbowała Cię "zarazić ciąża" czy raczej będą Cię pocieszać, że bez dziecka lżej 🙃

Podziwiam serio ludzi, którym w dobie rsv, grypy i covida chce się robić odwiedziny z 2miesiecznym bobasem
Akurat babeczka jest super fajna i wątpię żeby cokolwiek powiedziała. Przed wizyta u nas robią zakupy w CENTRUM HANDLOWYM w Warszawie - tłumy w CH są w kosmos

Do góry