reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Ogolnie mam taką luźną rozkminkę.
Jesli udałoby mi się zajsc w tym cyklu, to termin porodu przypada mi w dzień urodzin mojego jedynego brata - ktory zginął w wypadku 😱😱😱 niezbyt trafny moment.
Przykro mi ze straciłaś brata 😔 a nie myślałaś w ten sposób że twój brat nie żyje a w dniu jego urodzin rodzi się nowe życie że czuwa nad wami 😊 ale to tylko moje takie przemyślenia 😉

Dzień dobry Wam :) Wczoraj zapodalam sobie mocny trening i padłam o 22, ale moje szczęście nie trwało długo, bo oczywiście między 2:00 a 4-4:30 nie spałam. Niby w sumie spałam ok 6,5-7h, ale z taka przerwa tez pewnie wpływa na jakość snu.

Tez wracają mi durne snu, szczególności o końcu świata, które jakoś cudem przeżywam, a dziś był jakiś wątek z człowiekiem - progesteronem :D wtf

U mnie wczoraj fasolka po bretońsku.... uwielbiam. Zrobiłam cały gar - więc rodzina nie ma szans na inny obiad😁😁😁
Będzie pierdzone
fart GIF

reklama
Do góry