reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Nie odpowiem Ci na to pytanie, czy jest sens. Być może będzie w normie i Cię uspokoi. U mnie było 6-7tys. Zaszłam tak normalnie bez leczenia w ciąże. Bez metoklopramidu zawsze w normie, raz wyższa raz niższa, no ale ja często współżyje codziennie i nie wiedziałam kiedyś o higienie badania, wiec 🤷‍♀️
Po badaniu z podwyższeniem mój gin stwierdził, ze jest za dużo, no ale na czczo jest ok, a jest tyle samo zwolenników co przeciwników, wiec zostawimy sobie to na później. Ale ja wtedy zaszłam w ciąże i sie nie dowiedziałam, czy to mocno przeszkadza. Pamiętaj, ze to jest nienaturalny wyrzut, taki niecodzienny, wystymulowany, stad rozumiem tych przeciwników.
Który dc jesteś?
Pewnie pójdę na to badanie ale jak coś to w 2dc
Aktualnie jestem 11dc

Uswiadamiam sobie, ze najbardziej nie lubię tego czasu po owulacji do momentu sensownego testowania czyli 8 dni po 🤔🙈 chyba dobrze, ze weekend to zawsze jakos tak szybciej zleci, byle do wtorku. Wg premom 4 dni po dzis i temperaturka w gorze...jak zazwyczaj.
Z objawów to jak u większości po owulacji z powodu proga najpewniej bol piersi i sutków i dziś wyjątkowo sporo białego śluzu. I tak czekać do wtorku, bo przecież nie doczekam 24.02 wtedy oficjalnie wóz lub przewóz....

Załączniki

• Screenshot_20230217-065638_Flo.jpg
    Screenshot_20230217-065638_Flo.jpg
    86,3 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Do góry