Bolilol
Fanka BB :)
no właśnie nic, zostało tyle z wczoraj, że będzie jeszcze na dzisiajPs. Co tam robisz dziś na obiad? Może też skorzystam z przepisu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie nic, zostało tyle z wczoraj, że będzie jeszcze na dzisiajPs. Co tam robisz dziś na obiad? Może też skorzystam z przepisu
No dobra, przyznam się...zazwyczaj wstaję po 5 w weekendy po 6 już przewracam się z boku na bok i do 7 poleżę ale to taki maxmasz urlop i wstałaś o tej porze? Szalonaaaaa! Powodzenia przy załatwianiu spraw
zdradź mi tajemnice zdobycia umiejętności tak wczesnego wstawania!No dobra, przyznam się...zazwyczaj wstaję po 5 w weekendy po 6 już przewracam się z boku na bok i do 7 poleżę ale to taki max
O 22 już się przewracam na drugi bokzdradź mi tajemnice zdobycia umiejętności tak wczesnego wstawania!
Ja też wczoraj zrobiłam fasolkę ! Wieczorem po niej miałam brzuch jak tydzień przed porodemU mnie wczoraj fasolka po bretońsku.... uwielbiam. Zrobiłam cały gar - więc rodzina nie ma szans na inny obiad
Pewnie pójdę na to badanie ale jak coś to w 2dcNie odpowiem Ci na to pytanie, czy jest sens. Być może będzie w normie i Cię uspokoi. U mnie było 6-7tys. Zaszłam tak normalnie bez leczenia w ciąże. Bez metoklopramidu zawsze w normie, raz wyższa raz niższa, no ale ja często współżyje codziennie i nie wiedziałam kiedyś o higienie badania, wiec
Po badaniu z podwyższeniem mój gin stwierdził, ze jest za dużo, no ale na czczo jest ok, a jest tyle samo zwolenników co przeciwników, wiec zostawimy sobie to na później. Ale ja wtedy zaszłam w ciąże i sie nie dowiedziałam, czy to mocno przeszkadza. Pamiętaj, ze to jest nienaturalny wyrzut, taki niecodzienny, wystymulowany, stad rozumiem tych przeciwników.
Który dc jesteś?
A ja mam leczo z fasolką i też takie skutki od 2 dni xdJa też wczoraj zrobiłam fasolkę ! Wieczorem po niej miałam brzuch jak tydzień przed porodem
Ja zjadłam 2 porcje na wieczór, bo dopiero ją skończyłam gotować i kg więcej dzis na wadze.Ja też wczoraj zrobiłam fasolkę ! Wieczorem po niej miałam brzuch jak tydzień przed porodem