reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Hmm to już sama nie wiem czy sens wgl to robić .
To w takim razie jak można inaczej zdiagnozować hiperprolaktymie czynnościowa ? 🧐
Nie odpowiem Ci na to pytanie, czy jest sens. Być może będzie w normie i Cię uspokoi. U mnie było 6-7tys. Zaszłam tak normalnie bez leczenia w ciąże. Bez metoklopramidu zawsze w normie, raz wyższa raz niższa, no ale ja często współżyje codziennie i nie wiedziałam kiedyś o higienie badania, wiec 🤷‍♀️
Po badaniu z podwyższeniem mój gin stwierdził, ze jest za dużo, no ale na czczo jest ok, a jest tyle samo zwolenników co przeciwników, wiec zostawimy sobie to na później. Ale ja wtedy zaszłam w ciąże i sie nie dowiedziałam, czy to mocno przeszkadza. Pamiętaj, ze to jest nienaturalny wyrzut, taki niecodzienny, wystymulowany, stad rozumiem tych przeciwników.
Który dc jesteś?

No ja już zaczynam robić rozsady warzywne 😁 Jutro właśnie planuje siać paprykę, cebulę, selera i pora 😁 Może już do ziół też zacznę się przymierzać 😁 Polecam uprawianie swoich warzyw 😉👩‍🌾
COO? Tak szybko? Kurcze to może tez powinnam. Do tej pory id jesieni mam mini marchewkę w lodowce of course ubabrana w ziemi i zawinięta w ręczniki papierowe. Cukinii kilkanaście miałam ładnych, a później umarły. Zaczęły schnąc; tak samo dynia każda umarła. Czym nawozisz? I jak robisz rozsady? ;)

COO? Tak szybko? Kurcze to może tez powinnam. Do tej pory id jesieni mam mini marchewkę w lodowce of course ubabrana w ziemi i zawinięta w ręczniki papierowe. Cukinii kilkanaście miałam ładnych, a później umarły. Zaczęły schnąc; tak samo dynia każda umarła. Czym nawozisz? I jak robisz rozsady? ;)
Generalnie rozsady robię zgodnie z radami ludzi z ogrodniczych jutubów 😅 w lutym sieje się to co wolno kiełkuje czyli np paprykę właśnie czy bakłażany 🙂 w marcu to już potem praktycznie wszystko bo i sałaty i pomidory i ogórki i wiele innych. Sieje w wielodoniczkach takich mini szklarenkach a do tego mam domowa taka mini szklarnie 😁 I sieje w specjalnej ziemi do rozsad połączonej z perlitem 🙂 A jeśli chodzi o nawóz do warzyw to kompost i obornik nic poza 🙂 ewentualnie w tym roku jednak wjadę z opryskiem prewencyjnym na grzyba na pomidorach 😅

reklama
😲😲 Dzień dobry i przepraszam, dziś mam urlop i trochę dłużej posiedziałam przy kawce 😁 zaraz idę pod prysznic i jadę w miasto bo mam trochę spraw do ogarnięcia.
masz urlop i wstałaś o tej porze? Szalonaaaaa! Powodzenia przy załatwianiu spraw :)

Do góry