reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Na posta o pierdzeniu reaguje @Malinowa_chmurka

Przypadek? Nie sądzę 😆
Valentines Day Love GIF by Animation Domination High-Def

reklama
Hej 😊 ja wczoraj pojechałam sobie na 19 na basen i wróciłam okropnie zmęczona, myślałam że padnę a przez większość nocy nie spałam, czułam się jak na jakieś adrenalinie 😅 więc trochę gnębi mnie zmęczenie od rana, aby wytrwać do 14:30, i weekend. Miłego piątku Wam życzę 😁

P.S. nikt dzisiaj nie testuje ? 🥹 Dajcie jakieś kreski😁

Przykro mi ze straciłaś brata 😔 a nie myślałaś w ten sposób że twój brat nie żyje a w dniu jego urodzin rodzi się nowe życie że czuwa nad wami 😊 ale to tylko moje takie przemyślenia 😉
Wiesz jak jest dzien urodzin kogoś kto w wieku 30 lat odszedl, za wczesnie, osierocil 2 dzieci, ta data to zawsze smutek, refleksja, nie da się zastąpić uczuć straty uczuciami szczęścia. Ale to taka luźna rozkmina, bo u mbie byloby cc i tez nie wiadomo na jaki termin przypadloby. Nie mam co się martwić na zapas. 18 cykl nie musi się różnić od 17 wcześniejszych.

Hej 😊 ja wczoraj pojechałam sobie na 19 na basen i wróciłam okropnie zmęczona, myślałam że padnę a przez większość nocy nie spałam, czułam się jak na jakieś adrenalinie 😅 więc trochę gnębi mnie zmęczenie od rana, aby wytrwać do 14:30, i weekend. Miłego piątku Wam życzę 😁

P.S. nikt dzisiaj nie testuje ? 🥹 Dajcie jakieś kreski😁
Zatestowałam i biało. Czekam na okres i inseminację 😀

Wiesz jak jest dzien urodzin kogoś kto w wieku 30 lat odszedl, za wczesnie, osierocil 2 dzieci, ta data to zawsze smutek, refleksja, nie da się zastąpić uczuć straty uczuciami szczęścia. Ale to taka luźna rozkmina, bo u mbie byloby cc i tez nie wiadomo na jaki termin przypadloby. Nie mam co się martwić na zapas. 18 cykl nie musi się różnić od 17 wcześniejszych.
A czemu zakładasz od razu CC?
Teraz bardzo popularne są porody siłami natury po cc

reklama
Do góry