Owulacja
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz jak jest dzien urodzin kogoś kto w wieku 30 lat odszedl, za wczesnie, osierocil 2 dzieci, ta data to zawsze smutek, refleksja, nie da się zastąpić uczuć straty uczuciami szczęścia. Ale to taka luźna rozkmina, bo u mbie byloby cc i tez nie wiadomo na jaki termin przypadloby. Nie mam co się martwić na zapas. 18 cykl nie musi się różnić od 17 wcześniejszych.Przykro mi ze straciłaś brata a nie myślałaś w ten sposób że twój brat nie żyje a w dniu jego urodzin rodzi się nowe życie że czuwa nad wami ale to tylko moje takie przemyślenia
Zatestowałam i biało. Czekam na okres i inseminacjęHej ja wczoraj pojechałam sobie na 19 na basen i wróciłam okropnie zmęczona, myślałam że padnę a przez większość nocy nie spałam, czułam się jak na jakieś adrenalinie więc trochę gnębi mnie zmęczenie od rana, aby wytrwać do 14:30, i weekend. Miłego piątku Wam życzę
P.S. nikt dzisiaj nie testuje ? Dajcie jakieś kreski
A czemu zakładasz od razu CC?Wiesz jak jest dzien urodzin kogoś kto w wieku 30 lat odszedl, za wczesnie, osierocil 2 dzieci, ta data to zawsze smutek, refleksja, nie da się zastąpić uczuć straty uczuciami szczęścia. Ale to taka luźna rozkmina, bo u mbie byloby cc i tez nie wiadomo na jaki termin przypadloby. Nie mam co się martwić na zapas. 18 cykl nie musi się różnić od 17 wcześniejszych.
To jestem ciekawa, czy nie wpłynie to na przesunięcie owu.Pewnie pójdę na to badanie ale jak coś to w 2dc
Aktualnie jestem 11dc