reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Ja to muszę mieć zawsze pod górkę 🥵 wynik bety, wiadomo ze nic nie wiadomo.. zastanawia mnie czemu, jak zawsze nie ma przedziału ze powyzej 5 jest ciąża.. Jest sens jutro powtarzac czy dopiero w piątek?
ale to chyba może być jeszcze z zastrzyku?
Kiedy idziesz na betę znów? Jutro czy doczekasz do pojutrze?

reklama
Ja to muszę mieć zawsze pod górkę 🥵 wynik bety, wiadomo ze nic nie wiadomo.. zastanawia mnie czemu, jak zawsze nie ma przedziału ze powyzej 5 jest ciąża.. Jest sens jutro powtarzac czy dopiero w piątek?
chyba edytowałaś zanim zapytałam kiedy idziesz :D
Ja jestem niepoważna, nieodpowiedzialna i niecierpliwa, więc ja bym poszła jutro. Bo nie badasz przyrostu w sensie tam 66% w 48h, tylko u Ciebie chcemy wiedzieć czy rośnie czy maleje. Więc jak rośnie, no to wtedy znów za dwa dni, a jak maleje, to znaczy, że trzeba trochę posikać jeszcze przez tylko kilka dni

Dziękuję Wam teraz dziewczyny, bo trochę smutno mi było.

Jeśli chodzi o owu, pęknięcie, itd.
Kilkukrotnie potwierdzone u gina, że u mnie ból wiąże się z pęknięciem.
Nigdy, przenigdy w środku cyklu nie miałam żadnych plamień.

Nooo, a legendarne krwawienie implantacyjne, itd., to na to zdecydowanie za wcześnie.

dzis 10dpo zastrzyku więc pewnie dlatego, własnie się zastanawiam ale chyba pojde jutro bo nie wytrzymam do piątku 😅
Ja bym poszła pojutrze, żeby się nie łudzić, że beta jeszcze nie zdążyła ruszyc. Ale to ja. Sama po zastrzyku nie zrobiłam ani jednego testu, żeby sobie popatrzeć, bo właśnie nie chciałam fałszywych złudzeń 🤡

chyba edytowałaś zanim zapytałam kiedy idziesz :D
Ja jestem niepoważna, nieodpowiedzialna i niecierpliwa, więc ja bym poszła jutro. Bo nie badasz przyrostu w sensie tam 66% w 48h, tylko u Ciebie chcemy wiedzieć czy rośnie czy maleje. Więc jak rośnie, no to wtedy znów za dwa dni, a jak maleje, to znaczy, że trzeba trochę posikać jeszcze przez tylko kilka dni
Tak tak edytowałam sorki 😅 W takim razie ja też jestem niepoważna, nieodpowiedzialna i niecierpliwa 😂 Powinnam w ogóle poczekać chociaż do tych 12dpo a nie jak wariatka robić test i latać na bete wiedząc że minęło tak mało czasu od zastrzyku 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

reklama
W sumie jaka beta by wyszła dzień po zastrzyku? Jest jakaś górna granica?

Proszzz:

Cały artykuł:

Do góry