reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Dziewczyny, dajcie pomysł na drobiazg dla mamy na Walentynki.
Ona zawsze mi coś daje.
Mam dla niej książkę- powieść o niezależnej chemiczce, która tworzy program kulinarny, gdzie tłumaczy gotowanie na zasadzie reakcji chemicznych, ale coś bym jeszcze dokupiła.

Tylko wiecie- my jesteśmy obie na diecie😉.
Ja lubię najbardziej prezenty typu: wspólne wyjście i spędzenie czasu, ale to mój język miłości :) wspólny teatr z mama, kurs itp. :)

reklama
Ja to w większość robię dla swojej głowy żeby sobie wmówić, ze dzięki temu mam jakikolwiek wpływ na to co się zadzieje 🙈🙈🙈
O tych nutridrinkach tez czytałam, ale nie będę przeginać bo to droga impreza, raz dziennie wypiję białko od męża i te izotoniki i musi wystarczyć :)
Słusznie, rozumiem w pełnej rozciągłości, 've been there ;-)
Mojego męża alzackiego pozbawiłam piwa na długie miesiące na wszelki wypadek - teraz uważa, że dzięki jego poświęceniom nie było ICSI, tylko zwykłe IVF ....😙

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, dajcie pomysł na drobiazg dla mamy na Walentynki.
Ona zawsze mi coś daje.
Mam dla niej książkę- powieść o niezależnej chemiczce, która tworzy program kulinarny, gdzie tłumaczy gotowanie na zasadzie reakcji chemicznych, ale coś bym jeszcze dokupiła.

Tylko wiecie- my jesteśmy obie na diecie😉.
moja uwielbia kwiaty i tym jej zrobiłam największa przyjemność rok temu 😉

Witam się wieczorkiem,
Mnie chyba tez coś zaczyna brać :/ ech. Drapie mnie w gardle i jestem jakaś taka, jak nie ja. Oby nie oby nie, muszę se łyknąć groprinosin😹😹. Ostatnio właśnie mimo choroby młodego nie złapałam, bo łykałam.

Dzisiaj rozmawiałam z mamą o naszych staraniach. Prosila mnie tylko, żebym nie rozmyślała o tym całymi dniami, bo mi to nie pomoze w staraniach. Tez miała x lat temu problem z zajściem w ciąże, wiec chyba widzi, ze sama się nakręcała. A ja bym tak bardzo chciała, tak jak Wy tu wszystkie moje 🥹 ależ mam nostalgiczny nastrój

Ja lubię najbardziej prezenty typu: wspólne wyjście i spędzenie czasu, ale to mój język miłości :) wspólny teatr z mama, kurs itp. :)
Oj, to mamy podobnie, bo takie prezenty często robię- wspólne wyjazdy, wyjścia do kina, teatru🙂.
Tydzień temu byliśmy w trójkę na spektaklu.
Teraz szukam jeszcze małego drobiazgu do tej książki.

Ja też czuję się wzdęta, piersi bolesne, sutki reagują jak poparzone i ciężkość w dole brzucha od biodra do biodra... ogolnie spadek sił, z rana ogarnęłam salatkę brokuł z kurczakiem i kiełkami, zupę jarzynową, o 14 po prostu zasnełam do 16... i ogolnie drugi dzień czuję spadek energii poniżej normy
😥🤯🤛

reklama
Ech…ciałka żółtego nie było, podobno owu albo teraz albo świeżo po- czy możliwe żeby wtedy ciałka nie było widocznego? Proga zbadać sobie za jakieś 7 dni.
Jestem podłamana znowu trochę…
Ciekawa jestem czy przy stymulacji clo/letrozolem będzie to lepiej wyglądać …😞

Do góry