reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Ech…ciałka żółtego nie było, podobno owu albo teraz albo świeżo po- czy możliwe żeby wtedy ciałka nie było widocznego? Proga zbadać sobie za jakieś 7 dni.
Jestem podłamana znowu trochę…
Ciekawa jestem czy przy stymulacji clo/letrozolem będzie to lepiej wyglądać …😞
oby lepiej wyglądało, tego życzę! U mnie akurat nie koniecznie lepiej

reklama
Ech…ciałka żółtego nie było, podobno owu albo teraz albo świeżo po- czy możliwe żeby wtedy ciałka nie było widocznego? Proga zbadać sobie za jakieś 7 dni.
Może być tak, ze nie widać jak byłą dopiero co. Ale prog Ci prawdę powie. Lub kolejne USG za kilka dni.

a kiedy ostatnio był seks? Zbadaj proga za tydzień koniecznie. Pamiętajmy, że u Karoli też uznano, że nie było owu ;)

Może być tak, ze nie widać jak byłą dopiero co. Ale prog Ci prawdę powie. Lub kolejne USG za kilka dni.
No on właśnie powiedział, że raczej była dopiero co/ewentualnie dzisiaj jest. Stary faktycznie ledwo żyje (tym razem to absolutnie nie naciągane), więc już jeden pies. Ostatni seks był w sobotę koło 2 rano.

reklama
Co dziewczyny sądzicie o tym ?

Załączniki

• Screenshot_20230213-204936_Chrome.jpg
    Screenshot_20230213-204936_Chrome.jpg
    234,1 KB · Wyświetleń: 108
Do góry