E
eag
Gość
I ja się właśnie dziś umawiałam do dentysty bo dwa w jeden dzień mi się złamały… dramat! Mój portfel właśnie płacze..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie strasz mnie bo za dwa dni idę na usuwanie kamieniaSerio? Haha dla mnie okropny, słony, może są różne smaki? Czy ta sól po prostu Ci smakuje?
Tzn ja piaskowanie miałam pierwszy raz w życiu ostatnio, wcześniej tylko usuwanie kamienia i to usuwanie jest najgorsze. Boli brr
A to sorry a borowanie zwykłe Cię boli? Bo są ludzie co na nich to wrażenia nie robi. Ja bez znieczulenia nie daję się dotknąćNie strasz mnie bo za dwa dni idę na usuwanie kamienia
Ja z kolei wolę bez znieczulenia wszystko. Ale ja nigdy nie miałam „poważniejszego” leczenia.A to sorry a borowanie zwykłe Cię boli? Bo są ludzie co na nich to wrażenia nie robi. Ja bez znieczulenia nie daję się dotknąć
Pewnie każdy na nieco inną tolerancje na ból, mnie to nie boli.Serio? Haha dla mnie okropny, słony, może są różne smaki? Czy ta sól po prostu Ci smakuje?
Tzn ja piaskowanie miałam pierwszy raz w życiu ostatnio, wcześniej tylko usuwanie kamienia i to usuwanie jest najgorsze. Boli brr
ważne, że usta całe przynajmniej twoje ustaI ja się właśnie dziś umawiałam do dentysty bo dwa w jeden dzień mi się złamały… dramat! Mój portfel właśnie płacze..
Chętnie, nigdy nie miałam lajtowej roboty.Ja jestem grafikiem w mega wielkim korpo zapraszam, ekipa fajna, pracy mało, zarobki spoko