reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
są, ale niestety są bardzo złe. Mała ilość żołnierzy, żaden nie biega szybko, 5% biega wolno, ogromna większość się nie rusza.
mała ilość tzn? A jak morfologia, żywotność, lepkość i pozostałe?

Pamietaj, że na wyniki najlepiej patrzeć całościowo. No i pytanie czy stary ostatnio nie był chory?

Mam dzisiaj dzień wkurwu na lekarzy, spojrzałam na ostatni wydruk z monitoringu u mojego lekarza i tam tez był pęcherzyk 20 mm…czyli dominujący. To dlaczego mówił, że nie ma? Może to naiwne, ale po prostu nie patrzyłam na te wydruki, ufałam temu co mówi…
Muszę koniecznie kogoś innego poszukać …😞

mała ilość tzn? A jak morfologia, żywotność, lepkość i pozostałe?

Pamietaj, że na wyniki najlepiej patrzeć całościowo. No i pytanie czy stary ostatnio nie był chory?
2,36mln/ml. Ok. 78%nieruchomych, 0,00 ruch postępowy szybki, ok. 5% ruch postępowy wolny, ok. 17% ruch niepostepowy. Objętość, lepkość ok. Morfologii z uwagi na niską koncentrację nie wykonano.

Był przeziębiony, bez gorączki, bez leków.

Mam dzisiaj dzień wkurwu na lekarzy, spojrzałam na ostatni wydruk z monitoringu u mojego lekarza i tam tez był pęcherzyk 20 mm…czyli dominujący. To dlaczego mówił, że nie ma? Może to naiwne, ale po prostu nie patrzyłam na te wydruki, ufałam temu co mówi…
Muszę koniecznie kogoś innego poszukać …😞
Czy się mylę?
Spójrzcie proszę …

Załączniki

• 70D56BA1-9F2D-4105-9390-E62D84D6F9EF.jpeg
    70D56BA1-9F2D-4105-9390-E62D84D6F9EF.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 77
reklama
2,36mln/ml. Ok. 78%nieruchomych, 0,00 ruch postępowy szybki, ok. 5% ruch postępowy wolny, ok. 17% ruch niepostepowy. Objętość, lepkość ok. Morfologii z uwagi na niską koncentrację nie wykonano.

Był przeziębiony, bez gorączki, bez leków.
rozumiem i mocno tulę 🥰
Jak już się podniesiecie po informacji to dobry androlog i szukanie przyczyny, leczenie i trzymam kciuki 🤞
Na pewno was skierują na dokładniejsze badania plus hormony itp, usg jajek

Do góry