reklama
Dong
Fanka BB :)
A jak z zapachami?Ciekawe jak szybko wróci smak…Okropnie się je jak prawie nic nie czuć
Dong
Wrzuć, może królowe coś wyłapią, co podniesie Cię na duchusą, ale niestety są bardzo złe. Mała ilość żołnierzy, żaden nie biega szybko, 5% biega wolno, ogromna większość się nie rusza.
MyszkaMiki30
mała ilość tzn? A jak morfologia, żywotność, lepkość i pozostałe?są, ale niestety są bardzo złe. Mała ilość żołnierzy, żaden nie biega szybko, 5% biega wolno, ogromna większość się nie rusza.
Pamietaj, że na wyniki najlepiej patrzeć całościowo. No i pytanie czy stary ostatnio nie był chory?
Nasturtium
Przykro mi, ale może uda się je podnieść suplami, plus taki, że już może wiadomo w czym tkwi problem…są, ale niestety są bardzo złe. Mała ilość żołnierzy, żaden nie biega szybko, 5% biega wolno, ogromna większość się nie rusza.
Nasturtium
Mam dzisiaj dzień wkurwu na lekarzy, spojrzałam na ostatni wydruk z monitoringu u mojego lekarza i tam tez był pęcherzyk 20 mm…czyli dominujący. To dlaczego mówił, że nie ma? Może to naiwne, ale po prostu nie patrzyłam na te wydruki, ufałam temu co mówi…
Muszę koniecznie kogoś innego poszukać …
Bolilol
2,36mln/ml. Ok. 78%nieruchomych, 0,00 ruch postępowy szybki, ok. 5% ruch postępowy wolny, ok. 17% ruch niepostepowy. Objętość, lepkość ok. Morfologii z uwagi na niską koncentrację nie wykonano.mała ilość tzn? A jak morfologia, żywotność, lepkość i pozostałe?
Pamietaj, że na wyniki najlepiej patrzeć całościowo. No i pytanie czy stary ostatnio nie był chory?
Był przeziębiony, bez gorączki, bez leków.
Nasturtium
Czy się mylę?Mam dzisiaj dzień wkurwu na lekarzy, spojrzałam na ostatni wydruk z monitoringu u mojego lekarza i tam tez był pęcherzyk 20 mm…czyli dominujący. To dlaczego mówił, że nie ma? Może to naiwne, ale po prostu nie patrzyłam na te wydruki, ufałam temu co mówi…
Spójrzcie proszę …
Załączniki
reklama
MyszkaMiki30
rozumiem i mocno tulę2,36mln/ml. Ok. 78%nieruchomych, 0,00 ruch postępowy szybki, ok. 5% ruch postępowy wolny, ok. 17% ruch niepostepowy. Objętość, lepkość ok. Morfologii z uwagi na niską koncentrację nie wykonano.
Był przeziębiony, bez gorączki, bez leków.
Jak już się podniesiecie po informacji to dobry androlog i szukanie przyczyny, leczenie i trzymam kciuki
Na pewno was skierują na dokładniejsze badania plus hormony itp, usg jajek
Podziel się: