reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

są, ale niestety są bardzo złe. Mała ilość żołnierzy, żaden nie biega szybko, 5% biega wolno, ogromna większość się nie rusza.

2,36mln/ml. Ok. 78%nieruchomych, 0,00 ruch postępowy szybki, ok. 5% ruch postępowy wolny, ok. 17% ruch niepostepowy. Objętość, lepkość ok. Morfologii z uwagi na niską koncentrację nie wykonano.

Był przeziębiony, bez gorączki, bez leków.
Bardzo mi przykro, tym bardziej, ze wiem jakie to dla Was trudne.
Jak już pogadacie i ustalicie co dalej to napisz nam, martwimy się o Was.

A Twoje wyniki spłynęły? Wszystko ok? Klinika coś się odezwała?

reklama
Na moje laickie oko to jest chyba coś więcej pomierzone niż pęcherzyk, ale co 🤔 może to wymiary jajnika? Bo tak jakby dwa pęcherzyki są objęte pomiarem, o ile dobrze patrzę że to pęcherzyki.
Ale kurde na jajnik to znowu za mało :D sama nie wiem.

Chyba w ramach nie wiem jeszcze jakiej okazji ale coś wymyślę, przy okazji wizyty u dentysty w centrum, odwiedzę karmello na zestaw croissant z czekoladą :D o ile będę mogła potem coś jeść :p
Okazja - może pocieszenie że czeka mnie kanałowe?

Bardzo mi przykro, tym bardziej, ze wiem jakie to dla Was trudne.
Jak już pogadacie i ustalicie co dalej to napisz nam, martwimy się o Was.

A Twoje wyniki spłynęły? Wszystko ok? Klinika coś się odezwała?
nie odezwali się jeszcze.
U mnie chlamydia została, ale to 5 dni roboczych, więc jeszcze czas na to.

Dam znać jak coś postanowimy, na pewno będzie androlog.

reklama
Do góry