Nasturtium
Fanka BB :)
Miłego poniedziałku Dziewczyny, ja melduję się z łóżka po prawie nieprzespanej nocy, jakże szkoda, że z takiego powodu .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, ja pozwole sobie wkleić swoją stopkęDziewczyny z racji tego ze jestem "nowa" napiszcie mi kilka słów o sobie. Ile macie lat, jak długo się staracie, czy macie juz dzieci, gdzie mieszkacie (w polsce czy za granicą)
Ja już wczoraj pisałam naszą historię wiec teraz pokrótce. Dwójka dzieci na pokładzie. 9-latka i 6-latek. O pierwszą ciaze starania 5 lat. O drugą rok. Teraz pierwszy cykl starań. Mieszkam w Niemczech
Skoro miałaś owu, to kto wie, może to wkrótce będzie inny powódMiłego poniedziałku Dziewczyny, ja melduję się z łóżka po prawie nieprzespanej nocy, jakże szkoda, że z takiego powodu .
Zawsze w pogotowiu
Tak, wiem. Ale to też nie jest tak, że mój umysł nagle wymaże te wszystkie miesiące nadziei i diagnozowania. Poza tym gin powiedziała, że będziemy stymulować tylko 6 cykli, a później będziemy rozmawiać o innych metodach. W sumie ona chciała już to obgadać wstępnie, ale jakoś nie byłam gotowa na taką rozmowę.No, ale jeśli nie miałaś swoich owu to we wcześniejszych cyklach nie mogłaś zajść.
Ze swoją stopką se rób co chcesz Ale dlaczego nie chcesz widzieć naszych?Ja akurat nie chce ani ustawiać swojej, ani widzieć Waszych stopek więc proszę o wybaczenie, jeżeli będę pytać o rzeczy, które macie wskazane w stopce
Ja mam PCOS. Aktualnie stymulacja letrozolem.A dopytam miala, któras z Was podobne doswiadczenia/problemy co ja ?
Tak, zrobiłam test i wyszedł COVID, niefajnie się czuję, ale i tak najbardziej się martwię, czy mi to nie zjebało owu znowu, dzisiaj się dowiem.Dobry, ja nawet próbowałam nadrobić po weekendzie, ale naprawdę ilość stron mnie powaliła
witam wszystkie nowe dziewczyny, które do nas dołączyły!
gratki za dwie kreseczki dla @Elferye a @Malinowa_chmurka bez paniki, będzie dobrze, my tu wszystkie trzymamy kciuki!
@Bolilol przykro mi, że tak nie bardzo z tą wizytą. Miałaś tyle nadziei, ale mam nadzieję, że zawalczysz o swoje!
@Nasturtium zdrówka, bo rozumiem, że cię choroba rozłożyła?
Mam 2 tygodnie bez dzieci w domu, bo wyjechały na ferie, owulację w międzyczasie i pauzuję. Życie jest przewrotne, ale niech po biochemie wszystko dojdzie do siebie tam w środku żeby nowy lokator mógł się wprowadzić szybciej niż później...
miłego dnia!
Hmm, już sama nie wiem co myśleć o stymulacji, to znaczy, czy clo czy letrozol, chyba właśnie najrozsądniej byłoby skonsultować się z jeszcze jakimś lekarzem, tylko nie bardzo mam pomysł z kim…Tak, wiem. Ale to też nie jest tak, że mój umysł nagle wymaże te wszystkie miesiące nadziei i diagnozowania. Poza tym gin powiedziała, że będziemy stymulować tylko 6 cykli, a później będziemy rozmawiać o innych metodach. W sumie ona chciała już to obgadać wstępnie, ale jakoś nie byłam gotowa na taką rozmowę.
Co do letrozolu to jeszcze kilka kwestii mi się przypomniało, więc tutaj Ci napiszę (bo nie chce mi się szukać postu, na który powinna to być odpowiedź). Gin mówiła, że Clo odchudza endometrium i że jest większa szansa hiperstymulacji przy pcos. Poza tym kazała mi nie czytać ulotki Lametty i uprzedziła, że jest eksperymentalnie stosowana do stymulacji, ale daje lepszy efekt. Mój przeczytał, przeraził się, zapytał czy na pewno chcę to brać i od tego czasu bardzo poważnie traktuje czas okołoowulacyjny.
Ze swoją stopką se rób co chcesz Ale dlaczego nie chcesz widzieć naszych?
Ja mam PCOS. Aktualnie stymulacja letrozolem.