reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Przegapiłam 2! 2! stacje metra nadrabiając od wczoraj forum :) Melduję, że spałam ok. 6h! Jest sukces, ale zasnęłam jednak dopiero po hydroksyzynie ;/ ale chyba z dwojga złego wolę ją na razie brać, chociaż jest bardzo niewskazana w ciąży, ale jak nie będę spać, to też pewnie się cała rozreguluje, więc już nie wiadomo co lepsze

reklama
Czy to ta sama?:

Na tym zdjęciu z gamety wygląda jakby była po prostu starsza, plus dwa nazwiska, może się zgadzać,…
Chyba tak, bo na znanymlekarzu ma napisane, że pracuje też w gametcie.
Zerknij jeszcze na tą lekarkę, o której pisała @Myszko

Dziewczyny z Łodzi i okolic, a znacie tą ginekolog endokrynolog?

dr n. med. Agata Cajdler-Łuba​

Ja do niej chodziłam i uważam, że jest wspaniała. Niestety teraz mam do niej 14 000km. Sorry za czcionkę.​

Ja byłam u Niej dwa razy. I miałam mieszane uczucia. Myśle, że ona jest bardziej dla dziewczyn, którym trzeba uregulować hormony, nie do końca stymulacja…

To moja pierwsza obawa, że jak najszybciej będzie chciała „sprzedać” mi in vitro. Plus też nie pracuje w żadnym szpitalu.
Z jednej strony tak, a z drugiej jednak nie prowadzi ciąż tylko skupia się na leczeniu. Jeśli będzie chciała "sprzedać" Ci invitro to chyba to wyczujesz.
Cajdler- Łuba na pierwszej wizycie zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, na drugiej gorsze, ale sama nie wiem, czy nie dać jej jeszcze szansy…
Myśl i działaj, bo takie kombinowanie miesiąc clo i dwa miesiące letrozolu a później nic to trochę lipa.

Ja byłam u Niej dwa razy. I miałam mieszane uczucia. Myśle, że ona jest bardziej dla dziewczyn, którym trzeba uregulować hormony, nie do końca stymulacja…
A to ok. Ja do niej chodziłam przed staraniami w sumie i podobało mi się ile czasu mi zawsze poświęcała i jaka była miła i uważna. Moja wcześniejsza gin to był w porównaniu oziębły mechanik ;) Nie mam z nią doświadczenia ze starań.

Z jednej strony tak, a z drugiej jednak nie prowadzi ciąż tylko skupia się na leczeniu. Jeśli będzie chciała "sprzedać" Ci invitro to chyba to wyczujesz.

Myśl i działaj, bo takie kombinowanie miesiąc clo i dwa miesiące letrozolu a później nic to trochę lipa.
Chyba zapiszę się do tej Cajdler, dam jej jeszcze szansę…

reklama
A to ok. Ja do niej chodziłam przed staraniami w sumie i podobało mi się ile czasu mi zawsze poświęcała i jaka była miła i uważna. Moja wcześniejsza gin to był w porównaniu oziębły mechanik ;) Nie mam z nią doświadczenia ze starań.
To trzeba jej przyznać, że na pewno jest miła i uważna.

Do góry