hachette
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na pewno powinni dać znać, ze próbka jest niezdatna do badań. Ale na pocieszenie powiem, że mój mąż 2 razy po badaniu powiedział, że strasznie mało tego było, a potem objętność była 5ml (norma od 1,5), więc może tylko mu się tak wydaje.dziękuję, już lepiej, proces trawienny trwa, za mną już faza podłamana i wkurwienia, został już po prostu niesmak
U mnie pojawił się wynik homocysteiny, męża wyników brak. On się chyba martwi, że próbka miała za małą objętość, ale wydaje mi się, że w takim przypadku są przynajmniej w stanie zmierzyć tę objętość i powinien być wtedy wynik, że innych parametrów nie dało rady zbadać, a nie zupełny brak wyniku...
U mnie homocysteine i chlamydia pojawiła się normalnie na liście wyników, tylko nie mogłam tego pobrać - czyli tak jakby miałam je na liście w swoim panelu nawet jak były niegotowe. U męża jest lista pusta całkiem i trochę zaczynam podejrzewać, że jego próbka mogła im gdzieś zaginąć w akcji... No ale dzisiaj się tego nie dowiem (chyba, że jednak się pojawi jakimś cudem), ani tym bardziej nic z tym nie zrobię
Rozumiem sama miałabym mieszane uczucia. Myślę że jutro już te wyniki powinny być i tego wam życzę abyś nie musiała się denerwować jeszcze bardziej najgorsze te czekaniedziękuję, już lepiej, proces trawienny trwa, za mną już faza podłamana i wkurwienia, został już po prostu niesmak
U mnie pojawił się wynik homocysteiny, męża wyników brak. On się chyba martwi, że próbka miała za małą objętość, ale wydaje mi się, że w takim przypadku są przynajmniej w stanie zmierzyć tę objętość i powinien być wtedy wynik, że innych parametrów nie dało rady zbadać, a nie zupełny brak wyniku...
U mnie homocysteine i chlamydia pojawiła się normalnie na liście wyników, tylko nie mogłam tego pobrać - czyli tak jakby miałam je na liście w swoim panelu nawet jak były niegotowe. U męża jest lista pusta całkiem i trochę zaczynam podejrzewać, że jego próbka mogła im gdzieś zaginąć w akcji... No ale dzisiaj się tego nie dowiem (chyba, że jednak się pojawi jakimś cudem), ani tym bardziej nic z tym nie zrobię
dziękuję, zobaczymy jak się sprawa potoczyWrócę jeszcze do tematu wczorajszej wizyty @Bolilol pamiętaj, ze zawsze, w każdym momencie możesz poprosić o zmianę lekarza po tym jak już wywalczysz swoje, to możesz nie chcieć wrócić do tej lekarki, możesz jej nie ufać lub nie czuć się komfortowo.
o, dzięki Ci za te słowa dobra kobieto!na pewno powinni dać znać, ze próbka jest niezdatna do badań. Ale na pocieszenie powiem, że mój mąż 2 razy po badaniu powiedział, że strasznie mało tego było, a potem objętność była 5ml (norma od 1,5), więc może tylko mu się tak wydaje.
A jakie macie plany na niedzielę, moje drogie?
Na Twoim miejscu nie martwiłabym się tym, że próbka zaginęła czy coś. Ostatnio miałam stracha, bo wszystkie wyniki widniały w systemie poza homocysteiną. I już nawet miałam do nich dzwonić, ale ostatecznie pojawiła się później w systemie. Pozostałe wyniki nawet jak nie były dostępne tylko w trakcie realizacji to były widoczne, a tego jednego nie było.dziękuję, już lepiej, proces trawienny trwa, za mną już faza podłamana i wkurwienia, został już po prostu niesmak