reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Spory....No takie D sieciówkowe, F wg brafiterki, nie noszę żadnych. Obwód około 65. Bardziej chodzi o to, że dziewczynom po całkowitej mastektomii z rekonstrukcją często przesuwają się w przypadku tego typu aktywności implanty, ja mam za sobą dużo powikłań, więc wolę się już nie narażać. Po operacji jestem 4 lata, a ze 2 mc temu odważyłam się dopiero sypiać na boku.
O kurczę, przepraszam, nie wiedziałam, że jesteś po mastektomii.
No to faktycznie lepiej dmuchać na zimne.
Fajnie się pisze, jak się nie ma takiego problemu.
Życzę Ci, żebyś nie musiała więcej spać na plecach🍀.

reklama
Na początku lekarz wręcz chciał nas poprowadzić na stymulacji albo iui bo nie widział wskazań do ivf, dopiero po słabych wynikach męża (ale to wyszło w drugiej części wizyty) zaczął mówić bardziej otwarcie o ivf, wiec nie o to tu chodziło. Po prostu ta babeczka się koszmarnie brzydko zachowała i chciała przycwaniakowac 😳 ale na szczęście na glupich nie trafiła i mam nadzieje, ze @Bolilol pokaze jej co znaczy wqrwiona staraczka 😀💪🏻
OK. No to nie wiem. Wiele razy czytałam tutaj (na całym BB) wypowiedzi dziewczyn, że w klinikach ktoś chciał je "popchnąć od razu w in vitro", stąd moje domniemania.
Ale super, że to nie Wasze przypadki.

Mi się śnił seks z mężem, a mojemu mężowi wizyta u lekarza, gdzie mieliśmy poznać płeć dziecka.

Tak trochę do góry nogami, bo to zwykle on miewa sny erotyczne.
No wiesz jedno z drugim gra seks płeć dziecka hmm dobry znak 😁 mi ostatnio śniło się ze trzymam pozytywny test ciążowy w rękach marzę taki zobaczyć 😊 żeby te sny nasze były w realu

No wiesz jedno z drugim gra seks płeć dziecka hmm dobry znak 😁 mi ostatnio śniło się ze trzymam pozytywny test ciążowy w rękach marzę taki zobaczyć 😊 żeby te sny nasze były w realu
Ja tam już takich snów nie odbieram za znaki.
Życie w tym temacie nas już trochę przetrzepało🤷🏻‍♀️.

Mam nadzieję, że u Ciebie to będzie znak🍀.

Natomiast pamiętam, jak takie sny jeszcze 5-6-7 lat temu brałam za koszmary🤦🏻‍♀️.
No cóż, życie, priorytety i pragnienia się zmieniają.

Bolilol, mam pomysł- zróbcie coś dzisiaj dla siebie: idźcie do kina, do teatru, do restauracji, na basen, na trampoliny albo po prostu na spacer (niepotrzebne skreślić 🙂). Po prostu miło spędźcie czas, przyda Wam się coś takiego.
Seksu nie wymieniam, bo to chleb powszedni.
Bardzo dobrze, że masz tego maila gotowego.

A tak jeszcze feministycznie zabrzmię: przecież my jako kobiety musimy więcej znosić. Oboje wczoraj dostaliście po dupci, nie tylko Twój mąż. Dlatego oboje zróbcie wspólny reset.

Jesteś windykatorem, ubezpieczycielem zajmującym się odszkodowaniami, czy komornikiem, że zawodowo się kłócisz 😅?
taki właśnie mamy plan, żeby iść do naszej ulubionej restauracji na obiad albo kolacje i się zrelaksować :)

A zawodowo reprezentuje moich klientów w sporach z urzędami, więc dlatego się śmieje, że zawodowo się kłócę :)

@Bolilol jak się dziś czujesz ? Mam nadzieję że pełna mocy do działania 😊
dziękuję, już lepiej, proces trawienny trwa, za mną już faza podłamana i wkurwienia, został już po prostu niesmak 🤷‍♀️

U mnie pojawił się wynik homocysteiny, męża wyników brak. On się chyba martwi, że próbka miała za małą objętość, ale wydaje mi się, że w takim przypadku są przynajmniej w stanie zmierzyć tę objętość i powinien być wtedy wynik, że innych parametrów nie dało rady zbadać, a nie zupełny brak wyniku...
U mnie homocysteine i chlamydia pojawiła się normalnie na liście wyników, tylko nie mogłam tego pobrać - czyli tak jakby miałam je na liście w swoim panelu nawet jak były niegotowe. U męża jest lista pusta całkiem i trochę zaczynam podejrzewać, że jego próbka mogła im gdzieś zaginąć w akcji... No ale dzisiaj się tego nie dowiem (chyba, że jednak się pojawi jakimś cudem), ani tym bardziej nic z tym nie zrobię 🤷‍♀️

reklama
Ja tam już takich snów nie odbieram za znaki.
Życie w tym temacie nas już trochę przetrzepało🤷🏻‍♀️.

Mam nadzieję, że u Ciebie to będzie znak🍀.

Natomiast pamiętam, jak takie sny jeszcze 5-6-7 lat temu brałam za koszmary🤦🏻‍♀️.
No cóż, życie, priorytety i pragnienia się zmieniają.
Dziękuję 😘 zobaczymy ale masz rację sporo już tych snów o seksie testach itp a nic z tego nie wynika to tylko sen 🤷‍♀️

Do góry