reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

O kurczę, przepraszam, nie wiedziałam, że jesteś po mastektomii.
No to faktycznie lepiej dmuchać na zimne.
Fajnie się pisze, jak się nie ma takiego problemu.
Życzę Ci, żebyś nie musiała więcej spać na plecach🍀.
Spoko, nie ma za co przepraszać, naprawdę jest coś dobrego z tej mutacji- mam fajne cycki ;). No i na tę chwilę ryzyko zachorowania na raka piersi poniżej 2%, czyli zdecydowanie niższe od populacyjnego.

reklama
@Nasturtium, @Panda91 jak się dziś czujecie?
@Owulacja czy skoro dzieć tak późno padł, to chociaż długo dała pospać?
Dziękuję, że pytasz😘. Kiepsko, choróbsko rozwaliło mnie na całego, dawno się tak źle nie czułam. Nie będę mogła oczywiście całkowicie tego „przeleżeć”, bo dzisiaj muszę wrócić ze wsi do miasta, jutro lekarz i usg, w środę znowu lekarz.
Plus, że od pracy trochę odpocznę, chociaż wolałabym móc to zrobić przy innym samopoczuciu.
A Ty jak dzisiaj, faza mobilizacji? Czytałam, że robicie dla siebie dzisiaj coś miłego, bardzo dobry pomysł!

A jakie macie plany na niedzielę, moje drogie?
France Photography GIF

;-)

Na Twoim miejscu nie martwiłabym się tym, że próbka zaginęła czy coś. Ostatnio miałam stracha, bo wszystkie wyniki widniały w systemie poza homocysteiną. I już nawet miałam do nich dzwonić, ale ostatecznie pojawiła się później w systemie. Pozostałe wyniki nawet jak nie były dostępne tylko w trakcie realizacji to były widoczne, a tego jednego nie było.

Jak w Bocianie jest z koordynatorem (czy kimś takim)? W Invimedzie przy każdej wizycie widocznej w systemie jest możliwość kontaktu. Poszperaj w ichnim systemie - może też coś takiego jest.
Zobacz załącznik 1495039
niestety nie ma czegoś takiego, a przynajmniej ja nie widzę. Ten panel pacjenta jest tam dość ubogi

Dziękuję, że pytasz😘. Kiepsko, choróbsko rozwaliło mnie na całego, dawno się tak źle nie czułam. Nie będę mogła oczywiście całkowicie tego „przeleżeć”, bo dzisiaj muszę wrócić ze wsi do miasta, jutro lekarz i usg, w środę znowu lekarz.
Plus, że od pracy trochę odpocznę, chociaż wolałabym móc to zrobić przy innym samopoczuciu.
A Ty jak dzisiaj, faza mobilizacji? Czytałam, że robicie dla siebie dzisiaj coś miłego, bardzo dobry pomysł!
mam nadzieję, że leki szybko postawia Cię na nogi! Długo będziesz "odpoczywać" od pracy? O której masz usg jutro?

reklama
Do góry