LadyCaro
Fanka BB :)
gotowe na wszystko mój ukochany serialLeżę i siły na nic nie mam, nie mogę znaleźć żadnego fajnego serialu/filmu, polecicie coś?
Netflix lub HBO.
Wszystko poza fantasy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gotowe na wszystko mój ukochany serialLeżę i siły na nic nie mam, nie mogę znaleźć żadnego fajnego serialu/filmu, polecicie coś?
Netflix lub HBO.
Wszystko poza fantasy.
Nie jem mięsa, ale jak jeszcze jadłam to lubiłam kurczaka pieczonego na przykład ze szpinakiem.za tydzień mam rodziców na obiedzie. Mam pomysł na zupe, ciasto, węglowodany ale nie wiem jakie fajne mięso można zrobić. Macie jakieś rady? Bez mięsa z kością i wieprzowiny.
Ooo, może włączę, o ile Stary nie będzie narzekał, bo on za takimi to średnio.gotowe na wszystko mój ukochany serial
a mojemu Staremu bardzo się podobał ten seiral i mojemu bratu tak samoOoo, może włączę, o ile Stary nie będzie narzekał, bo on za takimi to średnio.
Tylko nie ma ani na netflixie ani na hbo .a mojemu Staremu bardzo się podobał ten seiral i mojemu bratu tak samo
Udka na ryżu zapiekane wszystko w piekarnikuza tydzień mam rodziców na obiedzie. Mam pomysł na zupe, ciasto, węglowodany ale nie wiem jakie fajne mięso można zrobić. Macie jakieś rady? Bez mięsa z kością i wieprzowiny.
Popieram! Ja robię takie kieszonki z filetów z kurczaka i daję do środka szpinak, ser żółty albo suszone pomidory. Całość panieruję.Nie jem mięsa, ale jak jeszcze jadłam to lubiłam kurczaka pieczonego na przykład ze szpinakiem.
A widziałaś Obserwatora?Tylko nie ma ani na netflixie ani na hbo .