Malinowa_chmurka
Fanka BB :)
YouLeżę i siły na nic nie mam, nie mogę znaleźć żadnego fajnego serialu/filmu, polecicie coś?
Netflix lub HBO.
Wszystko poza fantasy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
YouLeżę i siły na nic nie mam, nie mogę znaleźć żadnego fajnego serialu/filmu, polecicie coś?
Netflix lub HBO.
Wszystko poza fantasy.
Spokojnie … Będą, chociaż doskonale rozumiem Twoje zdenerwowanie, ja też nie jestem cierpliwa.Nie ma wyników męża Trzon mnie strzeli.
A mówili o której mają być wyniki ?Nie ma wyników męża Trzon mnie strzeli.
Obejrzany dzisiaj . Kolejny sezon dopiero w marcu.
Tam tez przylozyłamjuż ja wiem co Ty sobie tym masujesz
Bez pożegnania- mi się podobał.Leżę i siły na nic nie mam, nie mogę znaleźć żadnego fajnego serialu/filmu, polecicie coś?
Netflix lub HBO.
Wszystko poza fantasy.
obiecywali, że będą dzisiaj. Ale jest 18, sobota, oni są otwarci do 15 w soboty, w niedzielę zamknięte, więc nie spodziewam się ich już przed poniedziałkiem. Już mi się rzygać chce od tego wszystkiego.A mówili o której mają być wyniki ?
o Jezu bo to na disney, zapomniałam, sorryTylko nie ma ani na netflixie ani na hbo .
bez kościUdka na ryżu zapiekane wszystko w piekarniku
Jeśli nie musi być wyszukany pomysł.za tydzień mam rodziców na obiedzie. Mam pomysł na zupe, ciasto, węglowodany ale nie wiem jakie fajne mięso można zrobić. Macie jakieś rady? Bez mięsa z kością i wieprzowiny.