Nasturtium
Fanka BB :)
Jedyny plus, że sobie trochę od pracy odpocznę, ostatnio miałam intensywny i trudny czas. Jak zwykle pewnie będzie panika, że Pauli nie ma, ale trudno ;-p.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przesyłam wirtualnie czekoladkę na zdrówko i poprawe humoruLeżę, nawet apetytu nie mam, za to pić mogłabym cały czas. No, ale coś muszę jeść, na obiad krem z dyni będzie, a na kolacje zjadłabym czekoladę, ale nie mam .
Jedyny plus, że sobie trochę od pracy odpocznę, ostatnio miałam intensywny i trudny czas. Jak zwykle pewnie będzie panika, że Pauli nie ma, ale trudno ;-p.
Dziękuję kochana, a Ty jak się czujesz, jakieś plany na weekend?Przesyłam wirtualnie czekoladkę na zdrówko i poprawe humoru
I dobrze należy ci się odpoczynek praca nie zając nie ucieknie zdrowie najważniejsze
Chyba źle to napisałam. A biorę osobno i E osobno. Ale obie z alinessPostawiłam na kurkuminę i witaminę A z Aliness. Już zamówione.
Nie znalazłam tej A+E, a całego ADEK-a nie potrzebuję.
A dziękuję już trochę lepiejDziękuję kochana, a Ty jak się czujesz, jakieś plany na weekend?
już ja wiem co Ty sobie tym masujeszMy dziś calkiem leniwie...
Pozno wstaliśmy, późne śniadanie... potem niby ot tak położyłam się w sypialni pod kołderką licząc po cichutku, ze mąż po treningu, który prowadził mimo bólu barku, dołączy do mnie. I domyslił się nawet takze sex zaliczony... kurczak do pieczenia juz byl przygotowany, szybkie zakupy, obiad i lenistwo cd.... i taki cudowny masazer mąż pożyczył i masujemy się na zmiany wszyscy po kolei chyba kupimy sobie
Na pewno plecy!już ja wiem co Ty sobie tym masujesz
No mój też dzisiaj w nocy się zmobilizował chociaż wyraźnie niw miał ochoty i nie było łatwo, ale doceniam, że się postarał, czyli po zastrzyku właściwie obowiązek trzonowania zaliczony.My dziś calkiem leniwie...
Pozno wstaliśmy, późne śniadanie... potem niby ot tak położyłam się w sypialni pod kołderką licząc po cichutku, ze mąż po treningu, który prowadził mimo bólu barku, dołączy do mnie. I domyslił się nawet takze sex zaliczony... kurczak do pieczenia juz byl przygotowany, szybkie zakupy, obiad i lenistwo cd.... i taki cudowny masazer mąż pożyczył i masujemy się na zmiany wszyscy po kolei chyba kupimy sobie