reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Ja to w ogóle coś dziwnego miałam, jakby wodę. Teraz to zaczyna mnie boleć brzuch jak na okres i znowu się boję, że będzie krótki cykl.
Ja miałam krótszy o tydzień i taki w sumie dziwny, bo pojawiło mi się niespodziewane krwawienie i taki zwykły okres jakby zaczął się z 5 dni później. Zdaniem mojego lekarza, po ovi nie ma się okresu, tylko krwawienie po lekach i bliżej mu do krwawienia przy tabletkach anty, niż do klasycznej miesiączki.
Bóle jak na okres też miewam przy okazji owu i wtedy się łudzę, że to dobry znak i pewnie się przemieszcza 🤦🏽
Biorę wtedy magnez, żeby mieć poczucie, że przeciwdziałam nadmiernym skurczom 🤡

Ja miałam krótszy o tydzień i taki w sumie dziwny, bo pojawiło mi się niespodziewane krwawienie i taki zwykły okres jakby zaczął się z 5 dni później. Zdaniem mojego lekarza, po ovi nie ma się okresu, tylko krwawienie po lekach i bliżej mu do krwawienia przy tabletkach anty, niż do klasycznej miesiączki.
Bóle jak na okres też miewam przy okazji owu i wtedy się łudzę, że to dobry znak i pewnie się przemieszcza 🤦🏽
Biorę wtedy magnez, żeby mieć poczucie, że przeciwdziałam nadmiernym skurczom 🤡
No wiesz, przemieszcza się może, to dobry znak, ale inna sprawa, że się nie zagnieżdża :(.

Jest trochę takich przypadków, wtedy niestety chyba nie pozostaje nic poza in vitro. Chociaż rozkminiająć to "na logikę" to jeśli wszystko jest super to dlaczego "naturalnie" nie można począć, a pozaustrojowo już tak?
To jest dziwne, ale faktycznie tak jest. Mój brat z bratowa starali się kilka lat, u niej i u niego wszystko ok, a ciazy brak. Zdecydowali się na invitro, udało się za drugim transferem. Teraz ich synek ma już pół roku.

tak. Ale nie wiem czy to dobrze :D bo ja je sobie dzielę na pory dnia na czuja albo bo gdzieś przeczytałam, a w tym cyklu to od razu wale wszystkie 17 na raz, bo comabyćtobędziezm wszedł za mocno 😂
Bierzecie Q10 przez cały cykl? Bo jeśli dobrze pamietam, to @lady_in_blue pisala coś, że może utrudniać implantację

reklama
Do góry