julietta2
Fanka BB :)
Chipsy a potem popraw żelkami, ale najpierw słoneA propo jedzenia, co zjeść - chipsy paprykowe czy kwaśne żelki? Smaki mam na jedno i drugie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chipsy a potem popraw żelkami, ale najpierw słoneA propo jedzenia, co zjeść - chipsy paprykowe czy kwaśne żelki? Smaki mam na jedno i drugie
Chyba pójdę w następny czwartek tak jak radziła @Bolilol , no chyba, że pęcherzyk nie pęknie.Może, ale najpierw sprawdź zanim zaczniejsz brać duphaston.
A ja bym jadła razem ;-p.Chipsy a potem popraw żelkami, ale najpierw słone
No w sumie to jak my tu już trochę siedzimy to po prostu pamiętamy ile mamy lat nie ma nigdzie takiej informacji w profilu chociaż ja mam w stopcejej.. a skád ta wiedza o wieku kazdej z Was, chyba nie ma takich informacji w profilu.
Chyba slepa jestem bo nie widze u siebie
Pewnie tak, tylko K! młody sam się nie odwiezie ani nie przywiezie ze szkoły i na zajęcia. A ja od tygodnia sama ze wszystkim, mam dość. Wiecznie na zegarku i w stresie bo 8h muszę dooopogodziny wysiedzieć, a ten sobie K! Chorować będzie miesiąc tak się lecząc...Norma....
ahhh dziékujé za wyjasnienieNo w sumie to jak my tu już trochę siedzimy to po prostu pamiętamy ile mamy lat nie ma nigdzie takiej informacji w profilu chociaż ja mam w stopce
Wiesz już o co chdozi z zapisywaniem się na pierwszej stronie?
ja na zmianę i jeszcze popijała czym dobrymA ja bym jadła razem ;-p.
zapisujemy się, w który dzień danego miesiąca robimy test ciążowy i oznaczamy kto zdał, a kto zda dopiero w następnym miesiącuahhh dziékujé za wyjasnienie
Co do zapisywanie to nie
wyliczamy sobie z dni płodnych, testów owu, mointoringu, temperatury kiedy chcemy zrobić test ciążowy, żeby miał szansę pokazać ciążę i zapisujemy się na dany dzień. Danego dnia testujemy i mamy całe grono dziewczyn, które trzymają kciuki za nasz pozytywahhh dziékujé za wyjasnienie
Co do zapisywanie to nie