reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
aaaaaa,a ja zawsze mialam dwóje z matmy :D
w kazdym razie, jutro pewnie bedzie @, zatem nastepny planowany wg aplki na dzien kobiet i to juz z tego co sié orientuje bedzie to nowy wátek
tak, w marcu będzie nowy wątek, ale to nie stoi na przeszkodzie, żebyś została z nami tutaj do tej pory :)

jak się nie uda to się nie załamuj, jak by jutro pękł, a Twój Stary ma przecież plemniory dobre, to może i ten wczorajszy wystarczyć :) ale lepiej by było dzisiaj poprawić
No wiem, wiem, ja to z tych chcących wykorzystać na maksa wszystkie szanse, ale pewnych kwestii się nie przeskoczy....Także głowię się jak go podejść, ale coś mi słabo idzie.

Możesz też wybrać startegię co drugi dzień, czyli dziś po prostu wsparcie, bliskośc, przytulanie i docenienie go, żeby nie czuł, że jest wykorzystywany tylko w dni płodne, a jutro go dopaść ;D

To na mojego też dobrze nie działa dzień cyklu, już wie jaka jest sytuacja, więc wiesz....Musztarda po obiedzie ;-p
mnie to trochę wkurza, trochę śmieszy, że z tymi chłopami to jak z jajkiem i my nie dość, że musimy ciągle czegoś pilnować, coś liczyć, sikać na coś, ciągle rozkładać nogi przed nowymi ludźmi i dawać sobie wkładać sondy, to jeszcze kombinować jak ich zachęcić do seksu tak, żeby nie wiedzieli o co chodzi i się nie zestresowali 🤦‍♀️ i to kobiety to słaba plec 🤷‍♀️

reklama
Możesz też wybrać startegię co drugi dzień, czyli dziś po prostu wsparcie, bliskośc, przytulanie i docenienie go, żeby nie czuł, że jest wykorzystywany tylko w dni płodne, a jutro go dopaść ;D
Tak, tylko myślę, że przy tym zastrzyku to warto każdą szansę wykorzystać....

Do góry