Nasturtium
Fanka BB :)
Zapomniałam, że od Ciebie to tak daleko tam jest....no do Wawy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapomniałam, że od Ciebie to tak daleko tam jest....no do Wawy
Jedzenie plus forum to bardzo dobre połączenie!Od jutra szykujcie się na 94 strony dziennie
Nie ma wpieprzania żarła! Czytać forum!
Popieram zawsze jak jem to czytam forumJedzenie plus forum to bardzo dobre połączenie!
0.95.Nasturtium, a możesz przypomnieć, jaki masz wynik AMH?
jaka kochana, pamięta <3a jesz ciepłe? ja tak mam jak nie zjem ciepłego, najadam się na godzinę-półtorej i znowu mnie zasysa. Zrób sobie zupkę z ziemniakami kaszą i makaronem
Czy to dużo poniżej normy dla Twojej grupy wiekowej?0.95.
Odnośnie ciepłego- u mnie kiedyś tak też to działało, a teraz jak mam wsys to mam wsys i już. A największy mam w stresie.a jesz ciepłe? ja tak mam jak nie zjem ciepłego, najadam się na godzinę-półtorej i znowu mnie zasysa. Zrób sobie zupkę z ziemniakami kaszą i makaronem
ja też juz taki mam i najwygodniej mi się z niego korzysta, a przerobiłam WIELE różnych opcji segregacji dokumentów. Teraz mam zwykły duży segregator A4 i zrobiłam sobie podziałki z zalaminowanych kartek: 2023, 2022, 2021, 2020, STARSZE, wypis ze szpitala + CD z HSG, badania męża, inne kluczowe badania i momenty mam zaznaczone kolorowymi karteczkami i wszystko ułożone chronologicznie
To jest wynik w normie dla mojego wieku, ale przyjmuje się, że wynik poniżej 1 nie jest już dobry.Czy to dużo poniżej normy dla Twojej grupy wiekowej?