reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
wyliczamy sobie z dni płodnych, testów owu, mointoringu, temperatury kiedy chcemy zrobić test ciążowy, żeby miał szansę pokazać ciążę i zapisujemy się na dany dzień. Danego dnia testujemy i mamy całe grono dziewczyn, które trzymają kciuki za nasz pozytyw :)
aaaaaa,a ja zawsze mialam dwóje z matmy :D
w kazdym razie, jutro pewnie bedzie @, zatem nastepny planowany wg aplki na dzien kobiet i to juz z tego co sié orientuje bedzie to nowy wátek

u mojego lodzik działa... najpierw musi się na maksa zrelaksować, oderwać się głową od pracy, no i lepiej na niego działa świadomość, że to ja jestem napalona, a nie broń boże dzień cyklu
To na mojego też dobrze nie działa dzień cyklu, już wie jaka jest sytuacja, więc wiesz....Musztarda po obiedzie ;-p

reklama
To może w łóżku spróbuję go dopaść, chociaż już zaczynam się stresować, że guzik z tego wyjdzie, szkoda, że nie jutro ten zastrzyk, albo, że wczoraj nie był, bo ostatecznie wczoraj było, chociaż na początku się nie zanosiło.
jak się nie uda to się nie załamuj, jak by jutro pękł, a Twój Stary ma przecież plemniory dobre, to może i ten wczorajszy wystarczyć :) ale lepiej by było dzisiaj poprawić

Do góry