Bolilol
Fanka BB :)
w sensie zapisujemy się, kiedy planujemy robićzapisujemy się, w który dzień danego miesiąca robimy test ciążowy i oznaczamy kto zdał, a kto zda dopiero w następnym miesiącu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w sensie zapisujemy się, kiedy planujemy robićzapisujemy się, w który dzień danego miesiąca robimy test ciążowy i oznaczamy kto zdał, a kto zda dopiero w następnym miesiącu
może przy niedomodze lutealnej - ale to można sprawdzić dopiero jak się ma potwierdzoną owu.A może się zdarzyć, że prog po owu też będzie niski?
idź i weź go za kutasJak ruszyć Starego do seksu? Oczywiście żadne koronki i inne pierdoły na niego nie działają ;-p
To może w łóżku spróbuję go dopaść, chociaż już zaczynam się stresować, że guzik z tego wyjdzie, szkoda, że nie jutro ten zastrzyk, albo, że wczoraj nie był, bo ostatecznie wczoraj było, chociaż na początku się nie zanosiło.idź i weź go za kutas
ja podnoszę bluzę i pokazuje cycki a tak subtelniej to jakieś przytulanie i delikatne mizianko w strategicznym miejscuJak ruszyć Starego do seksu? Oczywiście żadne koronki i inne pierdoły na niego nie działają ;-p
u mojego lodzik działa... najpierw musi się na maksa zrelaksować, oderwać się głową od pracy, no i lepiej na niego działa świadomość, że to ja jestem napalona, a nie broń boże dzień cykluJak ruszyć Starego do seksu? Oczywiście żadne koronki i inne pierdoły na niego nie działają ;-p
No to jakby nie patrzeć proga warto zbadać.może przy niedomodze lutealnej - ale to można sprawdzić dopiero jak się ma potwierdzoną owu.
aaaaaa,a ja zawsze mialam dwóje z matmywyliczamy sobie z dni płodnych, testów owu, mointoringu, temperatury kiedy chcemy zrobić test ciążowy, żeby miał szansę pokazać ciążę i zapisujemy się na dany dzień. Danego dnia testujemy i mamy całe grono dziewczyn, które trzymają kciuki za nasz pozytyw
To na mojego też dobrze nie działa dzień cyklu, już wie jaka jest sytuacja, więc wiesz....Musztarda po obiedzie ;-pu mojego lodzik działa... najpierw musi się na maksa zrelaksować, oderwać się głową od pracy, no i lepiej na niego działa świadomość, że to ja jestem napalona, a nie broń boże dzień cyklu
jak się nie uda to się nie załamuj, jak by jutro pękł, a Twój Stary ma przecież plemniory dobre, to może i ten wczorajszy wystarczyć ale lepiej by było dzisiaj poprawićTo może w łóżku spróbuję go dopaść, chociaż już zaczynam się stresować, że guzik z tego wyjdzie, szkoda, że nie jutro ten zastrzyk, albo, że wczoraj nie był, bo ostatecznie wczoraj było, chociaż na początku się nie zanosiło.