reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
A w ogóle też zapytałam, czy mam wziąć duphaston po potwierdzonej owu...I ona, że mogę, ale w sumie nie wie, czy jest sens...Bo skoro owu jest to prog powinien być ok. Jak myślicie, ma racje? To znaczy zbadam proga i to mi chyba powinno wiele powiedzieć?

A w ogóle też zapytałam, czy mam wziąć duphaston po potwierdzonej owu...I ona, że mogę, ale w sumie nie wie, czy jest sens...Bo skoro owu jest to prog powinien być ok. Jak myślicie, ma racje? To znaczy zbadam proga i to mi chyba powinno wiele powiedzieć?
o progu wiem tyle ile tu przeczytałam, ale wydaje mi się, że to ma sens. No bo nie wiesz czy masz za niski prog po owulacji, bo nie miałaś owulacji

A mnie stary zakurwił dziś. Umiera K! od tygodnia chory na zatoki. Na ketonalu. Bo zatoka szczękowa czy jakaś napiernicza na maksa...jakby przy okazji grypy. Pytam czy leki brał, zatoki płukał, ale po co...przeleżał cały dzień w łóżku czyt.przespal, bo płukanie zatok nic nie daje...duma nad tym czy to rzeczywiście zatoka szczękowa, stęka i jęczy jaki jest chory. Gdzie wiadrami dają cierpliwość?

reklama
A mnie stary zakurwił dziś. Umiera K! od tygodnia chory na zatoki. Na ketonalu. Bo zatoka szczękowa czy jakaś napiernicza na maksa...jakby przy okazji grypy. Pytam czy leki brał, zatoki płukał, ale po co...przeleżał cały dzień w łóżku czyt.przespal, bo płukanie zatok nic nie daje...duma nad tym czy to rzeczywiście zatoka szczękowa, stęka i jęczy jaki jest chory. Gdzie wiadrami dają cierpliwość?
Norma....

Do góry