reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Hej Dziewczéta! wpadlam wlasnie tak z dupy na watek, bo nie wiem co co chodzi z wpsiywaniem dat testowania :D a mam pytanie jakie testy polecacie,/ jakiej firmy/ w ubieglym miesiacu mialam takie paskowe, ale po otwarciu kazdego z nich wg mnie byly dziwne, bo przy koncówce tu przy max.. byly jakos dziwnie zabarwione na ciemny kolor- pomyslalam, ze sa jakies wadliwe. To ze nic nie pokazaly to jedno :D, ale ten ciemny kolor mnie zastanawial.:eek:
ja czekam na okres, i dalej to samo... Dosc rzadko zagladam, ale jak juz mam czas na prywatny komputer to czytam ;)

pozdrowienia i zycze samego najlepszego dwukreskowego :)

Dokładnie tak.
ovitrelle jest w takim razie duzo prostsze w obsłudze, bo masz wszystko gotowe, jedynie nakrecasz dawke i jedziesz z koksem. Mnie to odmierzanie, przelewanie itd przeraza, ale będę musiała się przemóc bo stymulacja do ivf tego wymaga i to kilka razy dziennie 😵‍💫

ovitrelle jest w takim razie duzo prostsze w obsłudze, bo masz wszystko gotowe, jedynie nakrecasz dawke i jedziesz z koksem. Mnie to odmierzanie, przelewanie itd przeraza, ale będę musiała się przemóc bo stymulacja do ivf tego wymaga i to kilka razy dziennie 😵‍💫
A nie będziesz mieć stymulacji w penie? :-(

a można? Myslalam, ze wszystkie są w tych fiolkach do dzielenia. jeszcze nie wiem czym będę stymulowana, dowiem się na wizycie w 1-2dc.
Nieeee, oczywiście że nie wszystkie są w fiolkach :-) Ja nigdy nie miałam. Co prawda przepisano mi taki na pęknięcie, ale w rezultacie pozostał nieużywany, sporo porcji tam jest (nadal chętnie oddam ;-)).
Daj znać, jaki lek Ci przepisano!
Ja do IUI miałam Gonal, do IVF też go przepisują, a do in vitro Ovaleap - i zdecydowanie silniej na niego zareagowałam. Ten drugi nie jest tak do końca "gotowy", bo w ramach ekologicznych oszczędności pen jest jeden, ale trzeba do niego wkładać naboje.

reklama
Do góry