reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Hej Dziewczéta! wpadlam wlasnie tak z dupy na watek, bo nie wiem co co chodzi z wpsiywaniem dat testowania :D a mam pytanie jakie testy polecacie,/ jakiej firmy/ w ubieglym miesiacu mialam takie paskowe, ale po otwarciu kazdego z nich wg mnie byly dziwne, bo przy koncówce tu przy max.. byly jakos dziwnie zabarwione na ciemny kolor- pomyslalam, ze sa jakies wadliwe. To ze nic nie pokazaly to jedno :D, ale ten ciemny kolor mnie zastanawial.:eek:
ja czekam na okres, i dalej to samo... Dosc rzadko zagladam, ale jak juz mam czas na prywatny komputer to czytam ;)

pozdrowienia i zycze samego najlepszego dwukreskowego :)

Dokładnie tak.
ovitrelle jest w takim razie duzo prostsze w obsłudze, bo masz wszystko gotowe, jedynie nakrecasz dawke i jedziesz z koksem. Mnie to odmierzanie, przelewanie itd przeraza, ale będę musiała się przemóc bo stymulacja do ivf tego wymaga i to kilka razy dziennie 😵‍💫

ovitrelle jest w takim razie duzo prostsze w obsłudze, bo masz wszystko gotowe, jedynie nakrecasz dawke i jedziesz z koksem. Mnie to odmierzanie, przelewanie itd przeraza, ale będę musiała się przemóc bo stymulacja do ivf tego wymaga i to kilka razy dziennie 😵‍💫
A nie będziesz mieć stymulacji w penie? :-(

a można? Myslalam, ze wszystkie są w tych fiolkach do dzielenia. jeszcze nie wiem czym będę stymulowana, dowiem się na wizycie w 1-2dc.
Nieeee, oczywiście że nie wszystkie są w fiolkach :-) Ja nigdy nie miałam. Co prawda przepisano mi taki na pęknięcie, ale w rezultacie pozostał nieużywany, sporo porcji tam jest (nadal chętnie oddam ;-)).
Daj znać, jaki lek Ci przepisano!
Ja do IUI miałam Gonal, do IVF też go przepisują, a do in vitro Ovaleap - i zdecydowanie silniej na niego zareagowałam. Ten drugi nie jest tak do końca "gotowy", bo w ramach ekologicznych oszczędności pen jest jeden, ale trzeba do niego wkładać naboje.

reklama
Do góry