reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
A co jakby został w środku?

Oh No Wow GIF by The Great British Bake Off
to jest zapewne taki w kształcie litery U - jedno ramię literki idzie na łechtaczkę, a drugie do pochwy :) więc raczej nie zostanie w środku 😅

A co jakby został w środku?

Oh No Wow GIF by The Great British Bake Off
Uff nie jestem sama z tego ciemnogrodu ;P

O właśnie, ja też...

Ekhm ale gdzie się wkłada jednocześnie???? :eek: Niewygodnie mi na samą myśl...
Tam się jedną część wkłada a druga zachodzi na łechtaczkę, ale i tak nie jest to zbyt komfortowe :d

to jest zapewne taki w kształcie litery U - jedno ramię literki idzie na łechtaczkę, a drugie do pochwy :) więc raczej nie zostanie w środku 😅
Właśnie tak. Ty zawsze dobrze rozumiesz co mam na myśli :d

reklama
zatem nie ma to tamto będzie dzisiaj sikane 😅 tak mi się dzisiaj nic nie chce, jakas bez energii jestem. Mam nadzieję, że Wasze moce w lepszej formie niż moje dzis ;)
Marzy mi się już wyjść dziś z pracy i wrócić do domku
ja dziś jestem dętka, chce mi się ciągle jeść, mam demotywacje i niechęć do działania

Do góry