reklama
Brownie1992
Moderator
Mam nadzieję, że mi z owu weekendowej nie wyjdzie 7 listopada W urodziny mojego eksa
olka11135
Fanka BB :)
Mam nadzieję, że mi z owu weekendowej nie wyjdzie 7 listopada W urodziny mojego eksa
U mnie ten 02.11 to urodziny eksa ale szczerze w dupie to mam
Bolilol
jak będziesz liczyć po owu, to raczej nie - bo licząc po owu jutro robią się dzieci z 1.11, więc w sobote/niedzielę zrobisz sobie dziecko z terminem na 4/5.11Mam nadzieję, że mi z owu weekendowej nie wyjdzie 7 listopada W urodziny mojego eksa
Bolilol
czemu nie polecasz?Ja miałam się urodzić 14.10 urodziłam 26.10
Synka sobie urodziłam 02.11 ale nie polecam
Bolilol
to teraz odświeżaj jak szalona, jak jedne weszły, to może zaraz reszta wleci!Dostałam właśnie powiadomienie z Diagnostyki, ze niektóre moje wyniki badań są już dostępne (a robiłam dzisiaj poza betą morfologię, na która zwykle czekałam do 14/15). Byłam pewna, ze już dostanę info co i jak z , a tu dupa blada… zaskoczyli mnie wcześniejszymi wynikami morfologii
nikaplis
mnie to zaczęło zastanawiać gdy miałam 2 dni dość mocny a później tylko plamienie więc pomyślałam że może okres trwał 2 dni a to już podobno powód do kolejnych zmartwieńja liczę jakoś intuicyjnie xD jakieś wieksze palmienia jak okres, ale mniejsze nie. Z reguły liczę 5-6 dni
olka11135
czemu nie polecasz?
Bo w Polsce w tym okresie są długie weekendy (włączając w to 11 listopada) i dużo dzieciaków wyjeżdża, jeżdżą na grobing. Kiedyś na urodziny do J. przyszło 3 dzieci z 26 zaproszonych - mi było przykro, a co dopiero jemu
reklama
Mrufka@@1
Ej ja byłam punkt 7 na pobraniu gdzie są moje wyniki !!!Dostałam właśnie powiadomienie z Diagnostyki, ze niektóre moje wyniki badań są już dostępne (a robiłam dzisiaj poza betą morfologię, na która zwykle czekałam do 14/15). Byłam pewna, ze już dostanę info co i jak z , a tu dupa blada… zaskoczyli mnie wcześniejszymi wynikami morfologii
Mój mąż jest z 2 listopadaJa miałam się urodzić 14.10 urodziłam 26.10
Synka sobie urodziłam 02.11 ale nie polecam
Podziel się: