reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Dostałam właśnie powiadomienie z Diagnostyki, ze niektóre moje wyniki badań są już dostępne (a robiłam dzisiaj poza betą morfologię, na która zwykle czekałam do 14/15). Byłam pewna, ze już dostanę info co i jak z 🤰, a tu dupa blada… zaskoczyli mnie wcześniejszymi wynikami morfologii
to teraz odświeżaj jak szalona, jak jedne weszły, to może zaraz reszta wleci!

ja liczę jakoś intuicyjnie xD jakieś wieksze palmienia jak okres, ale mniejsze nie. Z reguły liczę 5-6 dni
mnie to zaczęło zastanawiać gdy miałam 2 dni dość mocny a później tylko plamienie więc pomyślałam że może okres trwał 2 dni a to już podobno powód do kolejnych zmartwień 🤦🏻‍♀️

reklama
Dostałam właśnie powiadomienie z Diagnostyki, ze niektóre moje wyniki badań są już dostępne (a robiłam dzisiaj poza betą morfologię, na która zwykle czekałam do 14/15). Byłam pewna, ze już dostanę info co i jak z 🤰, a tu dupa blada… zaskoczyli mnie wcześniejszymi wynikami morfologii
Ej ja byłam punkt 7 na pobraniu gdzie są moje wyniki !!!
Ja miałam się urodzić 14.10 :p urodziłam 26.10
Synka sobie urodziłam 02.11 ale nie polecam :)
Mój mąż jest z 2 listopada 😏

Do góry