Nasturtium
Fanka BB :)
DWIEscie DWUdziesta DRUGA
(już chyba koniec, sorry, naprawdę musiałam )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DWIEscie DWUdziesta DRUGA
(już chyba koniec, sorry, naprawdę musiałam )
też tak mamJa to od zawsze mam dziwne zachcianki, więc w ciąży pewnie byłby brak apetytu albo super normalne jedzenie
oby brak apetytu bo jak wczoraj tu wspomniano że ponad 70kg uważane jest za nadwagę to aż mi się chipsów odechciałoJa to od zawsze mam dziwne zachcianki, więc w ciąży pewnie byłby brak apetytu albo super normalne jedzenie
pewnie nie tak bardzo jak mój mążteż się boję
A jaką robisz pomidorową? Ja uwielbiam z dodatkiem masła orzechowego.też tak mam
Moja mama przed ciąża ważyła 45, w ciąży 75 .oby brak apetytu bo jak wczoraj tu wspomniano że ponad 70kg uważane jest za nadwagę to aż mi się chipsów odechciało
ja już teraz mam teoche ponad 70 ale tak jak wczoraj mówiono, to tylko liczby i często to w dużej mierze mięśnie. Mam bardzo dużo ciuchów S i nie martwię się dopóki sobie, a w drugiej kolejności mężowi się podobamMoja mama przed ciąża ważyła 45, w ciąży 75 .
Po ciąży bardzo szybko wróciła do wagi.
W pierwszej ciąży 24 w rugiej 30 przytyłam i do wagi swojej wróciłam także wszystko jest możliweMoja mama przed ciąża ważyła 45, w ciąży 75 .
Po ciąży bardzo szybko wróciła do wagi.
Na razie serek wiejskiA tak w ogóle to co macie na obiad dziś?
Zbyt długo, prawie rok z mniejszym lub większym nasileniem problemua długo to już trwa?