Pati2388
Fanka BB :)
Ja już dawno po obiedzie dziś krupnik gotowałamA tak w ogóle to co macie na obiad dziś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już dawno po obiedzie dziś krupnik gotowałamA tak w ogóle to co macie na obiad dziś?
Ja z racji pośpiechu zjem sernik z owocami, a na kolacje risotto z warzywami i serkiem.A tak w ogóle to co macie na obiad dziś?
A Ty @Bolilol ?Ja z racji pośpiechu zjem sernik z owocami, a na kolacje risotto z warzywami i serkiem.
ej, brzmi pycha jak dla mnieA ja miałam makaron z sosem z żółtek i cheddara xD jestem troszkę obrzydliwa
no to taka oszukana "carbonara", klejące goovno, mniam, mniamej, brzmi pycha jak dla mnie
wygrałaśZ tą obrzydliwością to chyba ja wygrywam - makaron bezglutenowy z tuńczykiem, ogórkiem kiszonym, czerwoną fasolą i łyżka jogurtu
Kopytka; bitki wieprzowe i kapustka poleciałam klasycznie a na deser dwa naleśnikiA tak w ogóle to co macie na obiad dziś?