reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
o rany, wszystko. Uwielbiam polować w TK Maxx na ciuchy/pierdoły do domy ale też jaram się kupowaniem kosmetyków i żywności które niby poprawia moja jakość życia (kosmetyki min 98% naturalne albo superfoods, oleje, zdrowe snaczki itd)
Ja nie umiem nic znaleźć w tk max xd

poprawia. Generalnie poprawia, nie mam w sumie czegoś konkretnego, sam fakt kupowania. Pod koniec ubiegłego cyklu było to masowe zamawianie supli :D

A jak u Ciebie z tym?
Ja już napisałam, że najbadziej to jedzenie i pierdoły do domu, prezenty. Kubki 🙂. Suple też lubię kupować, chociaż szał w tym zakresie mam za sobą.

Ale ja ogólnie baaaardzo malo kupuje. Mam kilka par spodni, kilka swetrow, jakies bluzki, ale ogolnie nie ma tego duzo. I i tak jak mam kupić cos nowego to sie miesiac zastanawiam, czy to potrzebne
Ja swego czasu kupowałam dużo ubrań, teraz głównie sprzedaje, większość mam od mamy.

Ale ja ogólnie baaaardzo malo kupuje. Mam kilka par spodni, kilka swetrow, jakies bluzki, ale ogolnie nie ma tego duzo. I i tak jak mam kupić cos nowego to sie miesiac zastanawiam, czy to potrzebne
to ja mam na odwrót xD mam tego tyle, że zapominam, że mam :D na przykład samych butów do exo mam tyle, że sama nie mogę się doliczyć i nie wiem czy to 10 czy 11 par xD

to ja mam na odwrót xD mam tego tyle, że zapominam, że mam :D na przykład samych butów do exo mam tyle, że sama nie mogę się doliczyć i nie wiem czy to 10 czy 11 par xD
Ja też mam dużo butów, ale głównie dlatego, że jakoś wolno je niszczę. O, teraz mam ochotę kupić sobie nowe kapcie, takie mięciutkie 🙂

Ja nie umiem nic znaleźć w tk max xd
no właśnie bo to dosłownie połowanie i jak już się uda to jest satysfakcja

Z resztą ja też często tak mam że lubię samo poczucie że jakaś paczka jedzie i jak już coś odbiore, mam ochotę zamówić coś nowego. Nawet wczoraj mówiłam do męża że mój "dark passenger" się odzywa (jak z Dextera) i muszę coś zamówić 🤦🏻‍♀️🤡

reklama
Do góry